CFLA sāk semināru ciklu par labo praksi Eiropas Savienības fondu atbalsta izmantošanā. Semināri notiks visos reģionos

Trešdien, 3. oktobrī, ar semināru Rīgā Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) sāk semināru ciklu par labo praksi Eiropas Savienības (ES) fondu atbalsta izmantošanā. Oktobrī bezmaksas semināri tiks rīkoti arī visos reģionos.

CFLA direktors Mārtiņš Brencis: “Šajā plānošanas periodā no 2014. gada nu jau vairāk kā 1050 projektu ietvaros tiek investēti 3 miljardi ES fondu līdzekļu – tas nozīmē, ka esam uzkrājuši gana lielu jautājumu–atbilžu bagāžu, ar ko mēs labprāt dalītos. Turpinot CFLA praksi ik gadu pavasarī un rudenī organizēt semināru ciklu, aicinām ES fondu jomā ieinteresētos uz kādu no semināriem Rīgā vai reģionos”.

Semināros tiks sniegta informācija par aktualitātēm ES fondu ieviešanā, kā arī ES fondu atbalstu Latvijai pēc 2020. gada. Šīgada “lielais jautājums” – datu aizsardzība – tiks vērtēta ES fondu projektu ieviešanas kontekstā, tāpat skaidrosim sankciju piemērošanu publiskajos iepirkumos. Ar pieredzi projektu īstenošanā dalīsies ES fondu finansējuma saņēmēji.

Semināri notiks:

  • 3. oktobrī – Rīgā, Viesnīcas AVALON HOTEL & Conferences telpās, 13. janvāra ielā 19;
  • 10. oktobrī – Rēzeknes novadā, Lūznavas muižā, Pils ielā 8, Lūznavā;
  • 17. oktobrī – Kuldīgā, Kuldīgas mākslas namā, 1905.gada ielā 6, 1.stāvā;
  • 24. oktobrī – Priekuļos, “Hotel Tigra”, E. Veidenbauma iela 2;
  • 31. oktobrī – Jelgavā, konferenču telpā “Silva”, Driksas iela 9.

Pieteikšanās semināru apmeklējumam un darba kārtība pieejama CFLA mājaslapā. Semināru, kas norisināsies 3. oktobrī Rīgā, būs iespējams vērot arī interneta tiešraidē.

Informāciju sagatavoja:Ieva Luste, Centrālās finanšu un līgumu aģentūras sabiedrisko attiecību speciāliste, tālr. 26019685, ieva.luste@cfla.gov.lv; www.cfla.gov.lv