Balvos aicina uz Bibliotēku nakti

Balvos aprīlis nav iedomājams bez ikgadējā pasākuma –Bibliotēku nakts, kad neierastā laikā un veidā Balvu Centrālā bibliotēka gaida savus regulāros apmeklētājus, ciemiņus vai vienkārši interesentus, lai šoreiz, 27.aprīlī, no plkst.18:00 kopā svinētu dzejnieka Ojāra Vācieša 85 gadu jubileju “Ojārs Vācietis un “Astoņi kustoņi”.   

Iedzīvinot un atgādinot O.Vācieša dzeju, šajā vakarā varēs to dzirdēt paša dzejnieka izpildījumā, bibliotēkas vadītājas Rutas Cibules un viņas domu biedru – Marutas Castrovas, Ivetas Supes, Maijas Laicānes, un „Skaļās lasīšanas” konkursa dalībnieku sniegumā, kā arī būs iespēja minēt krustvārdu mīklas, skatīties multfilmas, iepazīt Braila rakstību un lasīšanu. Paši mazākie ir aicināti atvest uz bibliotēku savu māmiņu un tēti, lai kopīgi darbotos.

Pasākuma apmeklētāji tiks aicināti iedzīvināt dzejoļus – “Astoņi kustoņi”, “Meitenei no manas klases”, “Pareizs laiks”, “Zivs” un “Tūristu nācija” – ar dažādām aktivitātēm, bet tiem, kuri gribēs izkustēties, tradicionāli tiks piedāvātas orientēšanās sacensības pa Balvu pilsētas ielām.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrīda Supe, Balvu Centrālās bibliotēkas Lietotāju apkalpošanas nodaļas vadītāja, tālrunis: 64522113