ASV vēstniecība aicina NVO darbiniekus un brīvprātīgos pieteikties semināram “Stipra un ilgtspējīga NVO” Daugavpilī.

ASV vēstniecība aicina nevalstisko organizāciju darbiniekus un brīvprātīgos pieteikties semināram “Stipra un ilgtspējīga NVO”  Daugavpilī.

Semināru vadīs konsultante Hilarija Baindere-Avilesa no Vašingtonas ASV (sīkāk). Seminārā tiks pārrunātas resursu piesaistes stratēģijas, attiecību veidošana ar donoriem, finansētājiem, privāto sektoru un apkārtējo sabiedrību, kā arī sadarbība NVO kopienas ietvaros.

Daugavpilī seminārs notiks 11. maijā Daugavpils Universitātē (Vienības ielā 13) no plkst. 9:00 līdz 17:00 ar sinhrono tulkojumu latviski.

Semināra darba kārtība

Ja Jūs interesē piedalīties seminārā, lūgums, piesakoties norādīt vārdu, uzvārdu, kontaktinformāciju, amatu un organizācijas nosaukumu, kā arī iekļaut informāciju dažu teikumu garumā par Jūsu organizācijas vajadzībām (izaicinājumiem).

Pieteikumi tiks gaidīti līdz 10.maijam (vai līdz ko beigsies vietu skaits) Laurai Kazainei uz e-pastu KazaineL@state.gov, norādot, kuru semināru vēlaties apmeklēt.

Vēlamies informēt, ka vietu skaits ir ierobežots un dalība visiem interesentiem netiek garantēta: aicina neatlikt pieteikšanos uz pēdējo brīdi. Jautājumu gadījumā, lūdzu, rakstiet uz e-pastu: KazaineL@state.gov.