Viļānu muiža meklē savu mūziķi!

Viļānu muižas kungu māja – skaista ēka Maltas upes krastā, kas kādreiz priecēja tās īpašniekus un viesus, bet nu jau no pagājušā gadsimta sākuma ir piedzīvojusi neskaitāmas pārbūves un tagad par tās lepnumu liecina vien logu dekori un dažas kolonnas.

Lai muižā atgrieztos tās aristokrātiskais gars, kopā ar dažiem apņēmīgiem kolēģiem viļānieši vēlas muižas parkā sarīkot sirsnīgu akustiskās mūzikas vakaru 18. augustā un meklējam mūziķi vai kolektīvu, kas mums spētu palīdzēt īstenot šo sapni un ieviest jaunu tradīciju Viļānu muižā.

Tā kā tā ir individuāla iniciatīva, nespēsim par uzstāšanos samaksāt, bet noteikti spēsim sirsnīgi uzņemt un pacienāt ar siltu tēju un vēl kādu gardumu, jo mēs ticam, ka Viļāni var! Palīdzēt gatavus cilvēkus (gan muzikantus, gan brīvos un prātīgos, kas varētu palīdzēt pasākuma rīkošanā) lūdzu rakstīt man e-pastu uz margarita.isajeva@gmail.com līdz 28. jūlijam.

Un varbūt jau pavisam drīz Viļānu muižas kungu māja atkal lepni uzņems viesus kā tas bija pirms daudziem gadu desmitiem.