Rēzeknē trūcīgajām ģimenēm notiks seminārs “Līdzatkarība – līdzatkarības etapi, līdzatkarības riski un to novērtēšana”

Otrdien, 24.oktobrī no plkst. 13.00 līdz 17.00 Rēzeknes pilsētas domes pārvaldes “Sociālais dienests” (Zemnieku ielā 16A) zālē (2.stāvā) notiks bezmaksas seminārs trūcīgajām ģimenēm “Līdzatkarība – līdzatkarības etapi, līdzatkarības riski un to novērtēšana”, kuru lasīs psihoterapeite, narkoloģe Ināra Vārpa.

Izglītojošu semināru ciklu „Vecāku skola” pilsētas trūcīgajām ģimenēm organizē Rēzeknes pilsētas domes pārvalde „Sociālais dienests”.

Atkarība ir slimība, kuru raksturo simptomu grupa – uzvedības, domu, emociju un fiziskās veselības izmaiņas, kas radušās pēc vielu vai procesa atkārtotas lietošanas. Līdz ar to seminārā tiks sniegta vērtīga un interesanta
informācija par atkarību, līdzatkarības etapiem, līdzatkarības riskiem un to novēršanu.

Interesentus lūdzam pieteikties līdz 22. oktobra plkst. 13.00 pa tālruni 28302279, vai griezties personīgi Sociālā dienesta Atbalsta nodaļā, Zemnieku iela 16A, pie Atbalsta nodaļas vadītājas Anitas Batares.

Seminārs tiek organizēts un finansēts no Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām projekta Nr.2014.FEAD/PO.01/23/09 līdzekļiem.

Informāciju sagatavoja Rēzeknes pilsētas domes pārvaldes „Sociālais dienests” Atbalsta nodaļas vadītāja Anita Batare