Rēzeknes biznesa inkubatorā notiks atvērto durvju diena

LIAA Rēzeknes biznesa inkubatorā š.g. 28. septembrī (Baznīcas ielā 19, Rēzeknē) no pl.:10.00 līdz  16.00 notiks atvērto durvju dienu.

Durvis ir apbrīnojams izgudrojums. Tās māju nošķir no ārpuses, bet tās var atvērt un pa tām var ienākt ciemos. Atverot Rēzeknes biznesa inkubatora mājas durvis, Tev ir iespēja nonākt iedvesmojošā un pieredzes bagātā komandā, ko veido inkubatora darbinieki, dalībnieki un sadarbības partneri. Mūsu durvis ir atvērtas, ja vēlies darīt un radīt, pilnveidoties un sadarboties!

Atvērto durvju dienā būs iespēja vienkopus uzzināt par LIAA Rēzeknes biznesa inkubatora sniegtajiem pakalpojumiem un LIAA atbalsta aktivitātēm uzņēmējdarbībai, kā arī par citiem atbalsta instrumentiem, kas var būt noderīgi uzņēmējdarbības attīstībai

Savukārt 12.30. trīs  inkubatora dalībnieki dalīsies  pieredzes stāstos “Lūst vai plīst”. 3 cilvēki, 3 stāsti – kurš salds, kurš rūgts, to būs iespējams uzzināt tikai tad, kad būs dzirdēti visi. Stāstos par savām veiksmēm un neveiksmēm dalīsies Rēzeknes BI inkubatora dalībnieki – Ilze Gailāne “Putni”, Laura Stepiņa “Bārnu klubs”, Kārlis Pozņakovs.

Programma

Semināra darba valoda – latviešu.
Dalība bezmaksas.

Iepriekšējā reģistrācija nav nepieciešama!

Kontaktinformācija:
Evija Piebalga, projektu vadītāja
Rēzeknes biznesa inkubators
Biznesa inkubatoru departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Baznīcas iela 19, Rēzekne, LV- 4601, Latvija
Tālrunis: +371 62401095
E-pasts: evija.piebalga@liaa.gov.lv (link sends e-mail)