„No Latgales kongresa līdz Latvijas simtgadei” 9.raidījums

No oktobra savu skanējumu uzsācis jauns radījumu cikls „No Latgales kongresa līdz Latvijas simtgadei”, kas ilgs līdz šī gada baigām.
“No Latgales kongresa līdz Latvijas simtgadei” veidots kā unikāls izzinoši izglītojošs un analītisks raidījumu ciklu projekts. Latvijas valsts dibināšanas un attīstības posms vēsturiski no reģionālā skatu punkta nav pētīts un nav vienkopus atrodama informācija par Latgales kā reģiona devumu valsts attīstībā. Raidījuma tēmas veltītas Latgales latviešu Kongresa notikumiem, lēmumu analīzei, pirms vēsturei un sekām topošās Latvijas kontekstā.
Raidījumu cikls palīdzēs meklēt atbildes uz jautājumu: kāpēc mēs esam vienoti, bet ne vienādi?
Jaunos raidījumus varēs klausīties  „Divu krastu radio” (90,1 FM Daugavpils, 96,9 FM Jēkabpils), radio „EF-EI” (91,4 FM Rēzekne) ēterā sestdienās pulksten 16.00, ar atkārtojumu pirmdienās plkst. 18.30. „Radio Marija Latvija” (97,3 FM Rīga, 97,1 FM Liepāja, 97,0 FM Krāslava) ēterā sestdienās pulksten 11.00.
Kā arī raidījumi būs atrodami interneta platformā –  portālos www.rezekneszinas.lv un www.daugavpilszinas.lv , kā arī mediju sociālo tīklu platformās.
  Raidījums tapis pateicoties Valsts reģionālās attīstības aģentūras, Latvijas valsts budžeta finansēta mērķprogrammai „Reģionālo un vietējo mediju atbalsta programma”. Raidījumus veidos “Divu Krastu Radio” žurnālists Tenis Bikovskis un tie radio ēterā skanēs katru nedēļu.