Lietavu dēļ slēgta satiksme uz šosejas Krievijas robeža (Grebņeva) – Rēzekne – Daugavpils – Lietuvas robeža (Medumi) jeb A13 posmā starp Rēzekni un Kārsavu. Visa transporta plūsma tiek novirzīta caur Ludzu pa reģionālo autoceļu Kārsava – Ludza – Ezernieki (P49) un galveno autoceļu Jēkabpils – Rēzekne – Ludza – Krievijas robeža (A12).

(Foto: Sarmīte Teivāne)

Autovadītājiem jārēķinās ar to, ka posmā starp Ludzu un Rēzekni notiek remontdarbi un darbojas astoņi pagaidu luksofori.Lietus dēļ ir applūdis un satiksmei slēgts vietējās nozīmes autoceļš Bozova–Kaskāni pie Kārsavas, kā arī vietējās nozīmes autoceļš Vasiļova–Višķi–Grāveri. Ceļš slēgts 7,4. kilometrā pirms Ambeļiem. Tajā vietā tas ir applūdis un izskalots.

Lietus dēļ ir applūdis un satiksmei slēgts arī vietējās nozīmes autoceļš Bozova–Kaskāni (V504) pie Kārsavas. Uz autoceļa Krievijas robeža (Grebņeva)-Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža (Medumi) pie Mežvidiem ir izskalojums, un ūdens plūst pāri ceļam. Notikuma vietā patlaban strādā VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” speciālisti. Satiksme ir apgrūtināta, un to regulē policija.

 Tā paša ceļa 34. km pie Bērzgales arī ir izveidojies izskalojums, taču tas satiksmi neietekmē.