Daugavpilī notikusi reģiona lielākā izstāde “Uzņēmēju dienas Latgalē – 2017”

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība “Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera” kopā ar sadarbības partneriem: Daugavpils pilsētas domi un Latgales plānošanas reģionu un lieldraugiem Attīstības finanšu institūciju ALTUM un banku Citadele, šodien atklāja “Uzņēmēju dienas Latgalē – 2017”.

Pēc Daugavpils latviešu kultūras centra dziesmu un deju kopas “SVĀTRA” skanīgā dziedājuma, lielāko šīs nozares pasākumu atklāja un  visus klātesošos sveica tā rīkotāji: Daugavpils pilsētas domes izpilddirektore Inga Goldberga, Latgales plānošanas reģiona Uzņēmējdarbības centra vadītājs Vladislavs Stankevičs, Attīstības finanšu institūciju ALTUM Sadarbības partneru vadītāja Vita Breidaka-Podračika, bankas Citadele Mikro un mazo uzņēmumu produktu attīstības daļas vadītāja Svetlana El Žuni un Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs.

Jau tradicionāli, gada reģionālās uzņēmēju izstādes noslēdzas – Latgalē. Latgales plānošanas reģionam ir patiess prieks, ka ar katru gadu tieši Latgalē izstāde kļūst aizvien vērienīgāka un interesantāka, šogad pulcējot vairāk kā 160 uzņēmumu, un tādā veidā uzņēmējiem, ar saviem sasniegumiem un piedāvājumiem, rodas arvien labāka iespēja iepazīstināt plašu apmeklētāju auditoriju visā reģionā.

Pasākuma apmeklētājus šajās divās dienās priecēs Latgales novadu stendi ar katram novadam raksturīgajiem produktiem, pakalpojumiem un tūrisma informāciju, kā arī Latgales reģiona un visas Latvijas uzņēmēju jaunāko piedāvājumu. Pie halles ir iespēja baudīt un iegādāties Latgalei raksturīgos gardumus mājražotāju un amatnieku gadatirgū, kā arī degustēt daudzveidīgo Latvijas ražotāju produkciju Latvijas Labuma degustācijās.

Latgales plānošanas reģions aicina daugavpiliešus, Latgales iedzīvotājus un mūsu viesus apmeklēt nozīmīgo pasākumu!

Foto ieskats pasākuma norisēs: (Foto: Marats Gizatuļins, Daugavpils novada dome)