20.oktobrī Rēzeknē notiks NVA Vakanču gadatirgus

Šī gada 20.oktobrī Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Rēzeknes filiāles telpās (Atbrīvošanas alejā 155, Rēzeknē) norisināsies Vakanču gadatirgus, lai klātienē un vienuviet varētu satikties darba devēji un darba meklētāji. Darba devējiem tā būs iespēja atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu. Vakanču gadatirgus darbosies no pulksten 10.00 līdz 13.00.

Piedaloties Vakanču gadatirgū Rēzeknē, darba devēji varēs ne vien piedāvāt aktuālās vakances, bet arī informēt pasākuma apmeklētājus un dalībniekus par savu uzņēmumu, darbības specifiku un darba nosacījumiem. Darba devēji varēs veikt arī pirmās darba intervijas ar kandidātiem uz brīvajām darba vietām.

Pieteikties dalībai NVA rīkotajā Vakanču gadatirgū Rēzeknē darba devēji vēl var līdz šī gada 29.septembrim, sazinoties ar pasākuma koordinatoriem – Ingrīdu Ančupāni (e-pasts: Ingrida.Ancupane@nva.gov.lv, tālr.: 64607807 ) vai Ivetu Sandori (e-pasts: Iveta.Sandore@nva.gov.lv, tālr.: 64607807).

Vakanču gadatirgus visos Latvijas reģionos NVA rīko jau ceturto gadu. 2017.gada pavasarī Vakanču gadatirgi, izstādes un akcijas “Atrodi savu darba devēju” tika rīkotas Bauskā, Balvos, Cēsīs, Daugavpilī, Jēkabpilī, Jūrmalā, Liepājā, Preiļos, Talsos, Ventspilī un Rīgā. Trīs Vakanču gadatirgi tiek rīkoti rudenī: 12.septembrī pasākums norisinājās Jelgavā, savukārt 28.septembrī Valkas kultūras namā (Valkā, E.Dārziņa ielā 8) notiks „Livonijas darba tirgus Valka – Valga 2017″, kas tiek rīkots sadarbībā ar Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fondu. Pasākums Rēzeknē ir šī gada noslēguma NVA Vakanču gadatirgus.

 NVA Vakanču gadatirgi gan darba devējiem, gan darba meklētājiem ir bez maksas!

Eiropas Sociālā fonda (ESF) projekts „Atbalsts ilgstošajiem bezdarbniekiem” Nr.9.1.1.2/15/I/001