SIF atsāk projektu iesniegumu pieņemšanu valsts budžeta finansētās programmas „NVO līdzfinansējuma programma” ietvaros

Sabiedrības integrācijas fonds atsāk projektu iesniegumu pieņemšanu valsts budžeta finansētās programmas „NVO līdzfinansējuma programma” ietvaros.

Programmas mērķis veicināt Latvijas nevalstisko organizāciju līdzdalību starptautisku finansētāju atbalstītu projektu īstenošanā, kas vērsti uz sabiedrības integrāciju un pilsoniskas sabiedrības attīstību.


Programmas ietvaros tiks piešķirts līdzfinansējums Latvijas nevalstisko organizāciju līdzdalībai starptautiskos vai vietējos projektu konkursos, kurus organizē Eiropas Komisija, starptautiskas organizācijas vai ārvalstu fondi.

Programmas ietvaros 2016.gadā pieejamais finansējums no Sabiedrības integrācijas fondam piešķirtajiem valsts budžeta dotācijas līdzekļiem ir 80 000 EUR.

Vienam projektam maksimāli pieejamais programmas finansējums ir 25 000 EUR, kas vienlaikus nedrīkst pārsniegt 50% no projekta kopējām izmaksām, kā arī nedrīkst pārsniegt Vadošā finansētāja noteikto minimālo līdzfinansējuma apmēru.

Līdzfinansējuma projektu var iesniegt Latvijas Republikā reģistrētas biedrības, nodibinājumi, reliģiskās organizācijas un to iestādes, arodbiedrības.

Programmas „NVO līdzfinansējuma programma” konkursa nolikums un projekta iesnieguma veidlapa pieejama Sabiedrības integrācijas fonda interneta vietnē www.sif.gov.lv.

Līdzfinansējuma projektu iesniegumus var iesniegt sākot ar š.g. 17.oktobri, taču ne vēlāk kā š.g.1.decembrī.

Projektu iesniegumus var iesniegt:
personīgi vai pa pastu Sabiedrības integrācijas fondā, adrese Aspazijas bulvāris 24, Rīgā, LV – 1050 (vienā oriģināleksemplārā ar pievienotu elektronisko versiju);
elektroniska dokumenta formā, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu un laika zīmogu, sūtot uz e-pasta adresi: lidzfinansejums@sif.gov.lv.

Jautājumus par projektu iesniegumu sagatavošanu lūdzam sūtīt pa e-pastu konkursi@sif.gov.lv, norādot atsauci uz šo projektu konkursu.