LUC pasākumu ciklā “ĪSTENO SAPNI PAR SAVU BIZNESU!” piedalījušies vairāk kā 440 jauniešu

Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centrs (LUC) laika periodā no š.g. 22.novembra līdz 9.decembrim Latgales reģiona jauniešiem Balvos, Višķos, Rogovkā, Preiļos, Riebiņos, Rēzeknē, Viļānos, Daugavpilī un Dagdā rīkoja informatīvos pasākumus “ĪSTENO SAPNI PAR SAVU BIZNESU!”, kuros piedalījās vairāk kā 440 jaunieši no sešpadsmit mācību iestādēm.


Lai godinātu labākos, aktīvākos un erudītākos, Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centrs šodien, 15.decembrī, Daugavpilī rīkoja informatīvā cikla noslēguma pasākumu.

Pasākumu atklāja un uzrunu teica Latgales plānošanas reģiona Attīstības padomes priekšsēdētāja Alīna Gendele un Daugavpils Universitātes rektors Arvīds Barševskis.
Pasākumā Latgales jauniešiem tika stāstīts par mūsdienīgas izglītības iespējām un nozīmi, Biznesa inkubatoru piedāvājumu uzņēmējdarbības uzsācējiem, kā arī menedžmenta lomu biznesā u.c. saistošām tēmām.

Savas uzrunas laikā Latgales plānošanas reģiona Attīstības padomes priekšsēdētāja Alīna Gendele uzsvēra: ”Jaunieši ir Latgales un Latvijas nākotne, tādēļ pašvaldības iegulda milzīgas pūles, lai ne tikai uzlabotu mācību un ārpusklases pasākumu infrastruktūru, bet arī mudinātu pašus jauniešus būt pilsoniski aktīviem, jo tieši no tādiem jauniešiem vairumā gadījumu arī dzimst jaunie uzņēmēji”.

Noslēguma pasākumā pēc aktīvāko jauniešu apbalvošanas dalībniekiem bija unikāla iespēja apmeklēt Daugavpils Universitātes Dzīvo zinātņu un tehnoloģiju laboratoriju korpusu un SIA “Regula Baltija” uzņēmumu.

“Arī iepriekš biju vairākos semināros par tēmu uzņēmējdarbība. Šis bija viens no labākajiem un interesantākajiem. Paldies!”, pēc pasākuma Dagdā atzina Dagdas vidusskolas skolniece Sintija Virza.