Izsludināts konkurss ’’LATGALES REĢIONA UZŅĒMĒJU GADA BALVA 2016’’

No šī gada 10.oktobra Latgales plānošanas reģiona (LPR) Latgales uzņēmējdarbības centrs (LUC) ar LPR Attīstības padomes atbalstu organizē konkursu ’’Latgales reģiona uzņēmēju gada balva 2016’’. Konkursa mērķis ir apzināt un godināt Latgales plānošanas reģiona uzņēmējus, kuri aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē, sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību Latgales reģionā, veicināt Latgales plānošanas reģiona uzņēmēju atpazīstamību, plašsaziņas līdzekļos popularizējot labas uzņēmējdarbības prakses piemērus Latgalē.

Konkurss paredz godināt uzņēmumus 5 nominācijās – Lielākais nodokļu maksātājs, Lielākais darba devējs, Sociāli atbildīgs uzņēmums, Gada lauksaimnieks un Gada jaunais komersants.

LPR Attīstības padomes un Ludzas novada domes priekšsēdētāja Alīna Gendele aicina visus aktīvi līdzdarboties konkursa norisē, jo tiesības izvirzīt pretendentus tiek dota jebkuram iedzīvotājam, organizācijai, uzņēmumu kolektīvam, komersantam, biedrībai, iestādei un pašvaldībai.

Konkurss norisinās jau trešo gadu.

Izsludinātā konkursa nolikums ir papildināts ar noteikumu punktu, kas liedz 2014.un 2015.gada uzvarētājiem pieteikt savu dalību tajā pašā konkursa nominācijā.

Konkursa nolikums un pieteikšanās anketas ir skatāmas un lejuplādējamas Latgales reģiona portālā www.latgale.lv, kā arī reģiona pašvaldību mājas lapās. Aizpildītas anketas līdz 01.11.2016 ir jānogādā Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centrā Daugavpilī, Saules ielā 15 (LV-5401) personīgi, pa pastu vai sūtot elektroniski uz e- pasta adresi luc@latgale.lv.

Nolikums (30.46 KB)