Baltic Bonus programma 2016. gadā

Ar 2016. gada aprīli Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) uzsāk iesniegumu pieņemšanu par finansiālā atbalsta piešķiršanu projekta izstrādes izdevumu daļējai segšanai no Baltic Bonus programmas finanšu līdzekļiem.

Baltic Bonus programmas nosacījumi 2016. gadam noteikti Baltic Bonus programmas īstenošanas nolikumā 2016. gadam. Finansiālā atbalsta apmērs noteikts nolikuma 1. pielikumā „Finansiālā atbalsta apmērs projekta izstrādes izdevumu daļējai segšanai”.

Baltic Bonus programmas finansiālajam atbalstam var pieteikties zinātniskā institūcija, kas reģistrēta Zinātnisko institūciju reģistrā un sīkais (mikro), mazais vai vidējais komersants, kas reģistrēts Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā.

Baltic Bonus programmas ietvaros atbalsts tiek piešķirts par tāda projekta pieteikuma izstrādi, kas 2014., 2015. vai 2016. gadā iesniegts, izvērtēts un kura novērtējums ir sasniedzis noteiktu nepieciešamo sliekšņa vērtību, lai kvalificētos projekta pieteikuma īstenošanai, šādu programmu un aktivitāšu projektu konkursu ietvaros:

  • 7. Ietvara programma;
  • Apvārsnis 2020 programma;
  • līguma par Eiropas Savienības darbību 185. un 187. panta izrietošo kopējās programmas un kopējās tehnoloģiju ierosmes;
  • EUREKA programma;
  • ERA-NET aktivitāte.

Vairāk informācijas – viaa.gov.lv/lat/zinatnes_inovacijas_progr/baltic_bonus/bb_projekti/?year=2016