2. starptautiskā izstāde mājai un dārzam Daugavpilī – “BŪVE 2016”

Šī gada 13., 14. un 15. maijā Daugavpils Olimpiskajā centrā jau otro gadu pēc kārtas norisināsies profesionālā starptautiskā izstāde mājai un dārzam – «Būve 2016».

Gaumīga mājokļa iekārtošana, interjera knifi, inovatīvi un moderni būvniecības un remonta risinājumi, kvalitatīvi, efektīvi un izdevīgi piedāvājumi no celtniecības nozares profesionāļiem, dārza tehnika, krāšņumaugi, dekoratīvie koki un krūmi – tas viss izstādē mājai un dārzam – “Būve 2016”.

Izstādes laikā tās dalībnieki prezentē savu uzņēmumu, inovatīvus celtniecības un remonta risinājumus, piedāvātā preces un sniedz pakalpojumus, slēdz sadarbības līgumus, pieņem pasūtījumus no apmeklētājiem.

Izstāde “Būve 2016” tiek organizēta otro gadu pēc kārtas. Izstādi “Būve 2015” kopumā apmeklēja vairāk nekā 7 tūkstoši cilvēku. Izstādes organizatori saņēma daudz pozītīvas atsauksmes par aizvadītās izstādes veiksmīgu un profesionālu organizāciju un novadīšanu. Izstādē “Būve 2015” piedalījās 78 uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Polijas.

Tiek nodrošināta izstādes norises plaša atspoguļošana gan drukātajos preses izdevumos, gan radio, gan televīzijā, gan interneta portālos. Līdz ar to izstādei tiek nodrošināta popularitāte un izstādes norises laikā apmeklētāju skaits tiek prognozēts ne mazāk par 10 tūkstošiem.

Tālrunis uzziņām: +371 26103523
e-pasts: daugavpilsbuve@inbox.lv

Lai piedalītos izstādē, ir jāaizpilda ziņas pielikumā pievienotie dokumenti un jānosūta tie uz e-pastu: daugavpilsbuve@inbox.lv ne vēlāk kā līdz 2016. gada 15.aprīlim.

Noteikumi (68.81 KB)
Līgums-pieteikums (103.95 KB)