Rēzeknes Augstskolā interesenti gūst zināšanas, kā veidot veiksmīgu biznesu

3. novembrī Rēzeknes Augstskolas (RA) Inženieru fakultātē notika atvērtā vieslekcija, kuru vadīja lektors Lawrence Wright. Lawrence ir uzņēmējs, biznesa investors un mentors ar plašu pieredzi Austrumeiropā.
Tā kā pats veiksmīgi aizsācis piecus Start-up biznesus, Lawrence aizrautīgi un dedzīgi palīdz arī citiem Start-up biznesiem un investoriem kļūt veiksmīgiem dažādos inovatīvos veidos. Arī RA studentiem un citiem interesentiem bija lieliska iespēja iepazīties ar veiksmīga biznesa plāna paraugu, kuru piedāvāja lektors.
Viens no lekcijas apmeklētajiem bija arī Krišjānis Daugulis, kurš pašreiz strādā pie projekta „Amber Housing” (www.amber-housing.com/). Lawrence Wright piedāvāja Krišjānim pastāstīt par savu biznesa projekta ideju un kopā ar auditoriju diskutēja par to. Jaunietis saka, ka viņa projekts „Amber Housing” ir mākoņrisinājums namu apsaimniekotājiem, kas ļauj pārvaldīt apsaimniekošanas procesus un uzlabot komunikāciju ar saviem klientiem un sadarbības partneriem. Projekts atrodas sākuma stadijā un meklē klientus un investorus.
Lawrence uzsver, ka Start-up ir pagaidu organizācija, kuru izmanto, lai meklētu pielāgojamus un ienesīgus biznesa moduļus. Pasniedzējs motivē ikvienu veidot savu biznesa plānu, jo nav nekā labāka par savu uzsākto biznesu.

RA Sabiedrisko attiecību nodaļa