Programma DEJA. Dzīvais dejas arhīvs.

Latvijas Profesionālās mūsdienu dejas horeogrāfu asociācija, turpinot 2014.gadā veiksmīgi aizsākto reģionālo projektu ‘’Programma DEJA’’, dāvā iespēju arī šogad papildināt jūsu kultūras centra, kultūras nama vai kultūras iestādes repertuāru ar kvalitatīvu laikmetīgās dejas izrādi.

Šogad projekts Programma DEJA paplašina savu darbību – Programma DEJA. Dzīvais dejas arhīvs. Ikviena Programmas DEJA izrāde būs daļa no “Dzīvā dejas arhīva” veidošanas, kur skatītāji, organizatori, mākslinieki un meistarklašu dalībnieki tiks aicināti dalīties ar savu ‘’dejas arhīvu’’, iesaistoties dialogā, stāstot par saviem priekšstatiem, elkiem, skolotājiem un pieredzi.

Programma DEJA. Dzīvais dejas arhīvs nodrošina Latvijas horeogrāfu veidotas un žūrijas atlasītas 14 laikmetīgās dejas izrādes. Trīs no tām šogad noimitētas Spēlmaņu nakts balvai. Pateicoties VKKF atbalstam, jūs varat izvēlēties vienu vai vairākas laikmetīgās dejas izrādes un realizēt tās jūsu kultūras namā, kultūras centrā vai kultūras iestādē par puscenu jeb 50% no nepieciešamās summas.

Pielikumā sīkāka informācija par žūrijas atlasītajām 14 laikmetīgās dejas izrādēm, kā arī var iepazīties ar žūrijas vērtējumu.


Paldies par Jūsu atsaucību un atvēlēto laiku. Ja rodas interese, būsim gatavi atbildēt uz Jūsu jautājumiem vai sniegt nepieciešamo papildus informāciju.

Jauku dienu vēlot,

Ina Ločmele
Programma DEJA. Dzīvais dejas arhīvs koordinatore
e-pasts: ina.locmele@gmail.com
29126544

Inta Balode
Programma DEJA. Dzīvais dejas arhīvs vadītāja
e-pasts:inta@dance.lv
Tel. nr: 29211203