LTRK un Latgales plānošanas reģions aicina uzņēmējus pieteikties “Uzņēmēju Dienām Latgalē 2015”!

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) un Latgales plānošanas reģions aicina pieteikties Latgales reģiona uzņēmējus “Uzņēmēju Dienām Latgalē 2015”, kas notiks 18. un 19. septembrī Daugavpils olimpiskajā centrā.

Pasākuma mērķis ir veicināt uzņēmējdarbības vides attīstību reģionā, popularizējot vietējos uzņēmējus, aicinot savstarpēji sadarboties un kontaktēties, lai palielinātu ražojumu un pakalpojumu noietu. Pasākuma laikā notiks arī forums par to, kā vietējiem ražotājiem ar savām precēm nokļūt lielveikalu plauktos, kā arī veicināt eksporta potenciālu.

Divu dienu garumā uzņēmējiembūs iespēja iepazīstināt apmeklētājus un dalībniekus ar savu produkciju pakalpojumiem, iepazīties ar citu uzņēmēju piedāvājumu izstādē, kā arī apmeklēt Daugavpils novada dienu, kas 19. septembrī norisināsies visā Rīgas ielas garumā, piedāvājot plašu kultūras programmu, mājražotāju un amatnieku gadatirgu un Latgales labumu degustācijas.

Aicinām reģiona uzņēmējus pieteikties dalībai “Uzņēmēju Dienās Latgalē 2015”.Pielikumā prezentācija ar sīkāku informāciju par pasākumu. Lai pieteiktos, lūdzu, sazinieties ar LTRK Ziemeļlatgales nodaļas vadītāju Igoru Sorokinu, e-pasts:rezekne@chamber.lv,tālrunis 29 431 587 vai ar LTRK Dienvidlatgales nodaļas vadītāja vietnieci Marinu Terzu, e-pasts: daugavpils@chamber.lv, tālrunis 26 526 964.