Izsludināts uzņēmējdarbības projektu līdzfinansēšanas konkurss

Jau otro gadu pēc kārtas tiek sludināts uzņēmējdarbības projektu līdzfinansēšanas konkurss, veicinot uzņēmējdarbības attīstību un ekonomiskās kapacitātes stiprināšanu Rēzeknes pilsētā.

Konkursa mērķis ir sniegt atbalstu tiem projektiem, kas saistīti ar uzņēmējdarbības attīstību un jaunu darbavietu veidošanos Rēzeknē, radot inovatīvus ar paaugstinātu pievienoto vērtību produktus un pakalpojumus, kas veicinātu esošās saimnieciskās darbības attīstību vai dažādošanu.

Finansējums tiek piešķirts līdz 50% no projekta budžeta attiecināmajām izmaksām. Viena pretendenta vienam projektam maksimāli pieļaujamais Domes līdzfinansējuma apmērs ir 3 000 eiro.

Projektus konkursam var iesniegt līdz 2015.gada 27.marta plkst. 16.30. Projektu pieteikumi jāiesniedz Rēzeknes pilsētas domē, Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē, LV-4601, vai arī pa pastu. Projekta realizēšanas termiņš ir līdz 2015.gada 15.decembrim.

Konkursa nolikumu, projektu pieteikuma veidlapu un informāciju par konkursa norisi var saņemt Domes Attīstības pārvaldē pie Ekonomikas attīstības un iedzīvotāju nodarbinātības komisijas sekretāres Indras Brivņas (tālr.: 64607635) vai pašvaldības portālā www.rezekne.lv.

Informāciju sagatavoja
Rēzeknes pilsētas domes
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja O. Grišina
Tālr.: 64607616
pr@rezekne.lv