Grantu konkurss līdzfinansējuma saņemšanai programmas „Palīdzēsim izaugt! Bērnu un ģimeņu nometnes 2015-2016” organizēšanai

ABLV Charitable Foundation izsludina grantu konkursu līdzfinansējuma saņemšanai programmas „Palīdzēsim izaugt! Bērnu un ģimeņu nometnes 2015-2016” organizēšanai no 2015.gada 1.maija līdz 2016.gada 30.novembrim.

Grantu konkursa ietvaros pieejamais finansējums nometņu projektiem ir vismaz 100 000 eiro. Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2015.gada 15.marts (līdz plkst. 23:59), nosūtot elektroniski uz e-pastu info@ablv.org. Grantu konkursa nolikums, pieteikuma forma un budžeta forma ir pieejamas Fonda mājas lapā www.ablv.org sadaļā “Kā saņemt finansējumu”.

Uz grantu var pretendēt Latvijā reģistrēta biedrība vai nodibinājums; pašvaldība vai tās iestāde, vai pašvaldību veidota aģentūra, kuras darbība nav saistīta ar peļņas gūšanu; valsts iestāde vai valsts aģentūra, kuras darbība nav saistīta ar peļņas gūšanu.

„Veiksmīgi ir noslēgusies iepriekšējā programmas darbība, kuras ietvaros triju gadu garumā ir atbalstītas 85 nometnes un iespēju tajās piedalīties guvuši 2245 dalībnieki. Kopumā šajos gados nometņu programmā esam ieguldījuši 193 167 eiro. Ziemassvētku labdarības akcijā ziedotāju atsaucība bija liela, kopumā saziedoti 43 941 eiro, kurus Fonds no savām rezervēm dubulto un pateicoties tam mēs turpinām programmas darbību arī turpmāk. Konkursa ietvaros ceram saņemt daudz interesantu un motivētu pieteikumu sadarbībai, sniedzot turpmākajos gados neaizmirstamus mirkļus nometņu apmeklētājiem” ziņo fonda vadītāja Zanda Zilgalve.

ABLV Charitable Foundation 2006.gadā dibināja ABLV Bank akcionāri Ernests Bernis un Oļegs Fiļs, lai īstenotu dzīvē savas pamatvērtības un sekmētu uzņēmēju atbildību par sabiedrību un vidi. Fonds darbojas kā galvenais ABLV Bank partneris labdarības jomā, atbalstot radošus cilvēkus un izcilas organizācijas, kas iegulda pūliņus un zināšanas, lai sasniegtu visiem svarīgus mērķus – veidotu saliedētu, pārtikušu un drošu sabiedrību. Fonda uzmanības lokā ir laikmetīgā māksla, bērni un jaunieši, izglītības un pilsoniskās sabiedrības attīstība. Aizvadītajos gados fonds ir atbalstījis vairāk kā 269 projektus, piešķirot tiem finansējumu 2 086 156 EUR apmērā.

Sīkāka informācija:
Inese Rītele
Projektu vadītāja
ABLV Charitable Foundation
Tālr. (+371) 67281383
E-pasts: inese.ritele@ablv.org
www.ablv.org