Darba ņēmēji atzīst LATVIJAS MAIZNIEKU par labāko darba devēju Latgales reģionā

AS „Latvijas Maiznieks” ir saņēmis apbalvojumu kategorijā “Labākais darba devējs Latgales reģionā” interneta personāla atlases uzņēmuma “CV-Online Latvia” veiktajā aptaujā “TOP darba devējs 2014”.

Šogad pirmo reizi tika noteikti iekārojamākie un populārākie darba devēji reģionos. Latgalē populārākais darba devējs ir AS “Latvijas Maiznieks”, Zemgalē – AS “Dobeles dzirnavnieks”, Vidzemē – AS “Cēsu alus”, bet Kurzemē pirmo vietu ieņem SIA “”Ventspils nafta” termināls”.

Par labāko darba devēju Latvijā atzīta AS “Latvenergo”. Uzvarētāji populārākajos biznesa sektoros ir: AS “Swedbank” finanšu sektorā, SIA “Statoil Fuel&Retail Latvia” tirdzniecības sektorā, AS “Latvenergo” ražošanas sektorā, SIA “Latvijas Mobilais telefons” IT un telekomunikāciju sektorā, bet AS “AirBaltic” transporta un loģistikas sektorā.

“Mēs esam lepni un pagodināti par darba ņēmēju novērtējumu. Uzņēmums savā pastāvēšanas vēsturē panākumus vienmēr ir guvis, pateicoties saviem darbiniekiem. Mūsu maizes meistari – tehnologi – rūpīgi seko visiem nozares jauninājumiem, ieviešot progresīvas tehnoloģijas un vienlaikus saglabājot senās maizes cepšanas tradīcijas. Lielākais paldies par uzņēmuma reputācijas veidošanu un saņemto novērtējumu noteikti jāsaka darbiniekiem,” atzīst AS „Latvijas Maiznieks” valdes loceklis Artūrs Ilziņš.

Aptaujas respondenti kā galvenos iemeslus, kādēļ strādāt uzņēmumā „Latvijas Maiznieks”, norādījuši darba devēja atpazīstamību un stabilitāti (36%) un uzņēmuma reputāciju (29%).

Par TOP 5 labākajiem darba devējiem aptaujas respondenti atzinuši: “Latvenergo”, “Latvijas Mobilais telefons”, “Lattelecom”, “Swedbank” un “Latvijas valsts meži”.

Interneta personāla atlases uzņēmuma “CV-Online Latvia” aptauja “TOP darba devējs 2014” tika veikta laikā no 2014. gada 15. decembra līdz šā gada 22. janvārim, kopumā aptaujājot 6424 respondentus.

AS “Latvijas Maiznieks” ir viens no līderiem maizes tirgū. “Latvijas Maiznieks” ražotne atrodas Daugavpilī, un uzņēmumā tiek nodarbināti 230 darbinieki. AS “Latvijas Maiznieks” sortimentā ir 32 maizes šķirnes, kā arī konditorejas izstrādājumi, tostarp kūkas, štriceles un smalkmaizītes.
Uzņēmums AS “Latvijas Maiznieks” sāka darboties 1968. gadā, kad tika nodibināts Daugavpils Maizes kombināts, bet kopš 2010. gada uzņēmums pazīstams ar nosaukumu AS “Latvijas Maiznieks”. Vairāk informācijas:
www.maiznieks.lv.

Papildu informācija:
Karīna Kupča
Mob.: +371 28330073,
E-pasts: karina.kupca@maiznieks.lv