Balvu novadā sveic pirmo šogad dzimušo mazuli

Pirmdien, 5.janvārī, ar ziediem, dāvanām un laba vēlējumiem Balvu novada Domes priekšsēdētājs Andris Kazinovskis un Balvu novada Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Svetlana Romanovska sveica pirmo piedzimušo Balvu novada mazuli 2015.gadā – Martu Stefāniju Saidi. Priekšsēdētājs novēlēja, lai mazulīte aug vesela, gudra, skaista un paklausīga, bet vecākiem – izturību un daudz mīlestības. Svetlana Romanovska svinīgi pasniedza pirmo dokumentu – dzimšanas apliecību.

Mazulīte izvēlējusies zīmīgu datumu, kad nākt pasaulē – 1.janvārī. Meitenītes vecāki Laila un Ivars Saides stāsta, ka mierīgi vēl paspējuši noskatīties Jaunā gada salūtu. Marta Stefānija ir otrs bērniņš Saidu ģimenē. Viņu mājās sagaidīja vecākā māsiņa.

Pirmais Balvu novada mazulis ir piedzimis SIA “Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība” Balvu slimnīcas Dzemdību nodaļā, kur mazos bērniņus un jaunās māmiņas sagaida augsti profesionāls un laipns personāls, mājīgas telpas, ģimeniska attieksme. Ne velti uz Balviem mazuļus laist pasaulē brauc māmiņas ne tikai no pašu novada, bet arī no Rēzeknes, Daugavpils un arī no Rīgas.

Novada pašvaldība turpina tradīciju un sveic pirmo Jaunajā gadā piedzimušo mazuli, kura abi vecāki dzīvesvietu ir deklarējuši Balvu novadā.

Informāciju apkopoja Iluta Mežule
Balvu novada pašvaldības
sabiedrisko attiecību speciāliste
tālrunis: 64522830
www.balvi.lv