Aicinām piedalīties Starptautiskajā uzņēmējdarbības forumā Rēzeknē

Godātais uzņēmēj!

Aicinām piedalīties Starptautiskajā uzņēmējdarbības forumā, kas notiks šī gada 29. oktobrī Rēzeknē, Latgales koncertzālē GORS!

Dalība bezmaksas.

Forumā ārzemju un vietējie uzņēmēji un eksperti diskutēs par uzņēmējdarbības attīstību reģionā, pārrunās paplašināšanās iespējas ārvalstu tirgos un dalīsies pieredzē, kā sekmīgi darboties Rēzeknē un citās Latvijas pilsētās.

Forumā uzstāsies iedvesmojošais un starptautiski pieprasītais biznesa stratēģiju, inovāciju un mārketinga eksperts, biznesa līderis un vairāku bestselleru autors no Lielbritānijas Peter Fisk. (Pasākumā tiks nodrošināts sinhronais tulkojums latviešu, krievu un angļu valodā.)

Foruma ietvaros būs iespēja tikties ar LIAA pārstāvniecību vadītājiem no Zviedrijas, Norvēģijas, Somijas, Dānijas, Vācijas, Lielbritānijas, Krievijas, Ķīnas, Kazahstānas, Azerbaidžānas, Baltkrievijas, Nīderlandes, Polijas, Itālijas, Francijas, Japānas, Singapūras, Apvienotajiem Arābu Emirātiem, Ukrainas, Lietuvas un saņemt individuālas konsultācijas par biznesa iespējām Jūs interesējošajā reģionā.

Pasākuma programma un reģistrācija LIAA mājaslapā: www.liaa.gov.lv/lv/pasakumi/starptautiskais-uznemejdarbibas-forums-rezekne.

Cieņā
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra