Uzņēmēju dienas 2014 Daugavpilī – lielākā izstāde reģionā!

Š.g. 7.-8.novembrī Daugavpils kultūras un sporta pilī norisināsies ikgadējā izstāde – gadatirgus „Uzņēmēju dienas 2014” Daugavpilī. Izstāde nemainīgi pulcē dažādu nozaru uzņēmumus un iestādes!

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) organizētajā ikgadējā izstādē – gadatirgū uzņēmumiem būs iespēja palielināt savu konkurētspēju, prezentējot jaunus produktus un pakalpojumus, savukārt iedzīvotājiem – uzzināt par noderīgiem pakalpojumiem, produktiem un izmantot uzņēmumu īpašos „Uzņēmēju dienu 2014” piedāvājumus.

Izstādes dalībnieki aicināti pieteikties savlaikus, pārdomāt savu stendu noformējumu izstādē, īpašos piedāvājumus izstādes apmeklētājiem un potenciālajiem klientiem. Šogad LTRK piedāvā arī īpašu akcijas cenu – visi uzņēmumi, kas būs pieteikuši savu dalību un veikuši apmaksu līdz š.g. 30.septembrim, saņems 10% atlaidi izstādes dalības maksai.

Izstādē piedalīsies dažādu nozaru pārstāvji – plašāk pārstāvētie: ražotāji, pārtikas uzņēmumi, dažādu pakalpojumu sniedzēji, būvnieki, tūrisma kompānijas un kosmētikas ražotāji. Kā jau ierasts, noteikta izstādes teritorija tiek atvēlēta arī amatnieku gadatirgum, kas izstādes apmeklētājiem piedāvā lietderīgus izstrādājumus un ar Latvijas garšu veidotus mājražojumus.

Izstādes – gadatirgus „Uzņēmēju dienas 2014” Daugavpilī mērķis ir veicināt Latgales reģiona uzņēmumu un to produktu atpazīstamību, kā arī sniegt iespēju pašmāju ražotājiem, pakalpojumu sniedzējiem un amatniekiem iegūt jaunus sadarbības partnerus, klientus, palielināt konkurētspēju un iepazīties ar jaunākajām aktualitātēm nozarē.

Dalību izstādē var pieteikt LTRK Dienvidlatgales nodaļā līdz 27.10.2014. Vietu skaits ierobežots!

Aicinām piedalīties ikvienu uzņēmumu!

Vairāk informācijas un reģistrācija:
Marina Terza
M. +371 26526964
F. + 371 65425114
marina.terza@chamber.lv