Rēzeknes SK “Blāzma” saņem īpašu atzinību LabieDarbi.lv Gada Balvas pasākumā

Dailes teātra Mazajā zālē jau ceturto gadu pēc kārtas norisinājās labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv Gada Balvas pasniegšanas ceremonija. Svinīgajā pasākumā tika sumināti 2013. gada iedvesmojošākie projekti, kas snieguši nenovērtējamu ieguldījumu izglītības, zinātnes, kultūras, sporta un vides attīstībā Latvijā.
Arī šogad savu īpašo simpātiju balvu pasniedza LabieDarbi.lv iniciators, AS 4finance zīmols nebanku kredītdevēju nozares līderis SMScredit.lv. To saņēma projekts par inventāra iegādi Rēzeknes sporta klubam “Blāzma”.

Kā svinīgajā ceremonijā pastāstīja AS 4finance izpilddirektors Toms Jurjevs, pēc LabieDarbi.lv finansējuma saņemšanas futbola klubs “Blāzma” trenera Andra Studāna vadībā ir sasniedzis ļoti daudz – pērn U16 komanda bija starp piecām spēcīgākajām komandām Latvijas čempionātā, bet divas kluba komandas kļuva par Latvijas čempionēm telpu futbolā ziemas čempionātos.

“Novērtējot progresu un panākumus, kā arī, lai nostiprinātu un padarītu vēl spēcīgāku Rēzeknes futbola cietoksni un palielinātu arī valsts konkurētspēju futbolā, SMScredit.lv “Blāzmai” pasniedz savu – Īpašo balvu 1000 eiro apmērā,” informēja T.Jurjevs.

Savukārt Rēzeknes futbola kluba “Blāzma” treneris Andris Studāns svinīgajā apbalvošanas ceremonijā uzsvēra, ka daudzas lietas pērn izdevies realizēt tieši ar labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv atbalstu. “Finansējuma iegūšana mums palīdzēja ne tikai materiāli, bet arī emocionāli, jo ļāva noticēt saviem spēkiem ne tikai futbola laukumā, bet arī balsu vākšanā, jo darbojāmies kā viena komanda. Protams, arī jaunais inventārs, ko iegādājāmies ar LabieDarbi.lv atbalstu, ir ļoti vērtīgs un palīdz ikdienas treniņos, “ atklāja A. Studāns.

Arī projektu konkursa LabieDarbi.lv vadītāja Jeļena Šļihta neslēpa gandarījumu, par to, ka ar labdarības iniciatīvas atbalstu savu ieceri pērn īstenoja ne tikai futbola klubs “Blāzma”, bet arī daudzi citi projektu iesniedzēji.

“Sajūta, ka mēs varam palīdzēt piepildīt cilvēku sapņus ir brīnišķīga. Latvijā ir tik daudz talantīgu un darboties gribošu cilvēku, tādēļ esam gandarīti, ka varam palīdzēt viņiem sasniegt arvien vairāk,” priecājas J. Šļihta. Viņa atklāja, ka pagājušajā gadā ar iniciatīvas atbalstu īstenoti 52 projekti par kopējo summu 181 762 eiro.

Par LabieDarbi.lv
AS 4finance zīmola, nebanku kredītdevēju nozares līdera, SMScredit.lv labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv mērķis ir ikmēneša projektu konkursa kārtībā nodrošināt iespēju ikvienam saņemt finansiālu atbalstu savu ideju un mērķu realizācijai. Labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv ietvaros nepilnu četru pastāvēšanas gadu laikā ar iniciatora SMScredit.lv atbalstu saziedots jau vairāk nekā 1000 000 eiro.

Informāciju sagatavoja
Līga Greiškane
Labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv
Komunikācijas konsultante
Tālrunis: 29691406
E-pasts: liga.greiskane@mccannconsulting.lv

Papildu informācija:
www.labiedarbi.lv
www.draugiem.lv/special/labiedarbi/
twitter.com/LabieDarbi
www.facebook.com/LabieDarbi.lv
www.labiedarbi.inbox.lv