Rēzeknes novada pašvaldība aicina darbā mājas lapas satura redaktoru un iekšējo auditoru

Rēzeknes novada pašvaldība aicina pieteikties pretendentus vakantajai pašvaldības mājas lapas satura redaktora vietai.
Pretendentiem jābūt: augstākajai izglītībai (vēlams žurnālistikā, latviešu valodas filoloģijā, sabiedrisko attiecību specialitātē vai komunikācijas jomā), ne mazāk kā trīs gadus ilgai darba pieredzei žurnālistikā, sabiedriskajās attiecībās vai ar tekstu rediģēšanu un tekstu rakstīšanu saistītā darbā; izcilām latviešu, labāk krievu un angļu valodas zināšanām, prasmēm strādāt ar informācijas un komunikācijas tehnoloģijām, tai skaitā veikt mājas lapas satura administrēšanu.
Mājas lapas satura redaktora galvenie darba pienākumi būs rediģēt, atlasīt un gatavot rakstus, kā arī cita veida publikācijas ievietošanai Rēzeknes novada pašvaldības mājas lapā; pašvaldības mājas lapas satura aktualizēšana, kā arī pašvaldības sociālo tīklu kontu uzturēšana.
Pretendenti aicināti iesniegt Rēzeknes novada pašvaldības administrācijā pa pastu (Atbrīvošanas aleja 95, Rēzekne, LV-4601) vai e-pastu info@rdc.lv profesionālās darbības aprakstu (CV), motivācijas vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas līdz 11.februārim plkst. 16.30. Vairāk informācijas – konkursa nolikumā, kas pieejams Rēzeknes novada pašvaldības mājas lapā www.rezeknesnovads.lv.

Rēzeknes novada pašvaldība līdz 18.februārim plkst. 16.30 gaida pieteikumus vakantajam iekšējā auditora amatam. Pretendentiem jāiesniedz profesionālās darbības apraksts (CV), motivācijas vēstule, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un rekomendācijas Rēzeknes novada pašvaldības administrācijā pa pastu (Atbrīvošanas aleja 95, Rēzekne, LV-4601) vai e-pastu info@rdc.lv.
Kā paredz nolikums, pretendentiem jābūt augstākajai (vismaz otrā līmeņa) izglītībai grāmatvedībā, finanšu vadībā vai ekonomikā, amatam atbilstoša darba pieredze valsts vai pašvaldības institūcijā vai institūcijā, kurā ieviesta kvalitātes vadības sistēma vismaz 3 trīs gadi, valsts valodas zināšanas augstākajā līmenī, kā arī svešvalodu zināšanas, iekšējā audita veikšanai nepieciešamo normatīvo aktu pārzināšana un spēja tajos orientēties.
Jāatzīmē, ka konkurss tiek organizēts divās kārtās – konkursa pirmajā kārtā komisija izvērtēs pretendentu pieteikumus un iesniegtos dokumentus, un uz konkursa otro kārtu – interviju un praktisko uzdevumu – tiks uzaicināti pretendenti, kuri atbildīs konkursa prasībām.
Vairāk informācijas – Rēzeknes novada pašvaldības mājas lapā.