Rēzeknes novada pašvaldība aicina darbā BŪVVALDES VADĪTĀJU un BŪVINSPEKTORU

Rēzeknes novada pašvaldība līdz 22.janvārim aicina pieteikties pretendentus vakantajai Būvvaldes vadītāja vietai.
Galvenie darba pienākumi: plānot, organizēt, vadīt un atbildēt par būvvaldei noteikto uzdevumu izpildi; atbildēt par būvvaldes funkciju veikšanu atbilstoši likumu un citu normatīvo aktu, pašvaldības lēmumu un būvvaldes nolikuma prasībām; sniegt ziņojumu par būvvaldes darbību domei pēc tās pieprasījuma.
Prasības pretendentiem: augstākā izglītība būvniecības vai arhitektūras specialitātē, izpratne par pašvaldības darba organizāciju un dokumentu apriti, teicamas valsts valodas un labas angļu un krievu valodas zināšanas, augsta atbildības sajūta un precizitāte, prasme strādāt ar datoru, informācijas tehnoloģijām un biroja tehniku, pieredze būvniecības jomā vismaz pieci gadi.
Pilnu prasību aprakstu, pieteikšanās kārtību un iesniedzamo dokumentu sarakstu var apskatīt Rēzeknes novada pašvaldības informatīvajā portālā www.rezeknesnovads.lv.

Rēzeknes novada pašvaldība līdz 3.februārim aicina pieteikties pretendentus vakantajai būvinspektora vietai.
Galvenie darba pienākumi: apsekot būvniecības objektus un sastādīt atzinumus par tiem, izsniegt būvatļaujas un pieņemt ekspluatācijā ēkas.
Prasības pretendentiem: pieredze arhitektūras vai būvniecības jomā, labas zināšanas par reglamentējošajiem normatīvajiem aktiem būvniecības jautājumos, pamatzināšanas administratīvo tiesību jomā, teicamas valsts valodas un labas angļu un krievu valodas zināšanas.
Pilnu prasību aprakstu, pieteikšanās kārtību un iesniedzamo dokumentu sarakstu var apskatīt Rēzeknes novada pašvaldības informatīvajā portālā www.rezeknesnovads.lv.