“Pi myusim Latgolā” itū nedeļ–prīkšvieliešonu diskusejis

Kai īrosts nedeļas nūgalē gaidoms lobs raidejumu “Pi myusim Latgolā” cikls, kurā – 12. Saeimys prīkšvieliešonu diskusejis ar deputatu kandidatim nu Latgolys apgobola sarokstim. (Ka jau ierasts arī šajā nedēļas nogalē gaidāms labs raidījumu “Pi myusim Latgolā” cikls, kurā 12.Saeimas priekšvēlēšanu diskusijas ar deputātu kandidatiem no Latgales apgabala sarakstiem)

  • catūrtdin 17:30 (atkuort.pīktdīņ 19:30) prīkšvieliešonu diskusejā sazatiks Līvija Plavinska nu partejis “VIENOTĪBA” i Staņislavs Šķesters nu Zaļū i Zemnīku savīneibys (priekšvēlēšanu diskusijā satiksies Līvija Plavinska no partijas “VIENOTĪBA” un Staņislavs Šķesters no Zaļo un Zemnieku savienības)
  • pīktdin 18:30 (atkuort.sastdīņ 13:00) prīkšvieliešonu diskusejā sazatiks Silvija Šimfa nu partejis No sirds Latvijai i Guntis Rasims nu Latvejis Reģionu Apvienībys (priekšvēlēšanu diskusijā satiksies Silvija Šimfa no partijas No sirds Latvijai un Guntis Rasims no Latvijas Reģionu Apvienības)
  • sastdin 16:00 (atkuort.svātdīņ 16:00) prīkšvieliešonu diskusejā sazatiks Ērika Teirumnieka nu Nacionāluos apvienībys “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” i Andrejs Elksniņš nu sociāldemokrātiskuos partejis “Saskaņa” (Priekšvēlēšanu diskusijā satiksies Ērika Teirumnieka no partijas Nacionālā apvienībys “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” un Andrejs Elksniņš no sociāldemokrātiskā partijas “Saskaņa”)

Vysu prīkšvieliešonu diskuseju pylnus īrokstus klausitēs tikai www.pimyusimlatgola.lv

Raidejumi “Pi myusim Latgolā” skaņ “Divu krastu radio” (FM 96,9 Jākubpiļs, FM 90,1 Daugovpiļs) i “Ef-Ei” (FM 91,4 Rēzekne), ari škārsteiklā pimyusimlatgola.lv, taipoš arī latgale.lv, lakuga.lv, publika.lv.


Kai myusim pasadūd gatavejūt raidejumus dazynojit i:
www.draugiem.lv/pimyusimlatgola/ un www.facebook.com/LietiskaLatgale

Papildu informācija:
Renāte Lazdiņa
Producentu grupa “Lietišķā Latgale”
Tālr.: 26672107
www.pimyusimlatgola.lv

Raidejums tūp NEPLP reikuotuo konkursa “Par raidījumu veidošanu 2014. gadā Latgales reģionālajos un vietējos plašsaziņas līdzekļos, kas raida radio programmas” gaitā. Raidejumu taisa producentu grupa “Lietišķā Latgale”, daaicynojūt vītejūs žurnalistus.