Par Riebiņu novada domes priekšsēdētāju ievēl Pēteri Rožinski

Riebiņu novada 20. maija domes sēdes darba kārtībā tika skatīts jautājums par Riebiņu novada domes priekšsēdētāja ievēlēšanu.

Deputāti izvirzīja kandidātus novada domes priekšsēdētāja amatam. Tika izvirzīti 2 kandidāti: līdzšinējais domes priekšsēdētāja vietnieks Pēteris Rožinskis („Reformu partija”) un Jānis Kupris (LATGALES PARTIJA).

Deviņiem deputātiem balsojot par domes priekšsēdētāja kandidātu Pēteri Rožinski un 6 deputātiem balsojot par domes priekšsēdētāja kandidātu Jāni Kupri, par Riebiņu novada domes priekšsēdētāju tika ievēlēts Pēteris Rožinskis.

Pēteris Rožinskis tika ievēlēts no „Reformu partijas” saraksta. Pirms ir strādājis par Aizkalnes pagasta padomes priekšsēdētāju, bijis viens no Preiļu novada izveidotājiem un Preiļu novada domes priekšsēdētāja vietnieks. Līdz ievēlēšanai domes priekšsēdētāja amatā, Pēteris Rožinskis ieņēma priekšsēdētāja vietnieka amatu.

Kā ziņots, līdzšinējais domes priekšsēdētājs Ilmārs Meluškāns (LZP), atrodoties ārpus Latvijas, 52 gadu vecumā pēkšņā nāvē mira šī gada 12. maijā.