Laipni aicināti iepazīt Balvu novadu!

Šīs nedēļas sākumā tika uzstādīti 2 jauni tūrisma stendi. Viens no tiem uzstādīts Tilžas centrā, otrs stends uzstādīts pie Balvu novada robežas braucot no Rēzeknes puses stāvlaukumā aiz Ičas tilta. Stendos iespējams aplūkot informāciju par kultūrvēstures objektiem, muzejiem, amatniecību, lauku labumiem, aktīvās atpūtas iespējām un naktsmītnēm mūsu novadā. Ar šiem darbiem noslēdzas projekta “Tūrisma infrastruktūras attīstība Balvu novadā” realizācija. Projekta ietvaros izvietotās tūrisma norādes zīmes un stendi veicinās objektu atpazīstamību un apmeklētību kā arī piesaistīs ceļotāju uzmanību. Tūristiem būs ērtāk atrast un sasniegt apskates objektus kā arī orientēties Balvu novadā.

Pavisam kopā projekta ietvaros novadā izvietotas 25 norādes zīmes uz tūrisma objektiem kā arī 5 tūrisma stendi. Stendi izvietoti sekojošās vietās: autoceļa P36 stāvlaukumā netālu no Balvu un Gulbenes novadu robežas, autoceļa P35 stāvlaukumā netālu no Balvu un Rēzeknes novadu robežas, Tilžas ciema centrā Brīvības ielā 35, automašīnu stāvlaukumā pie Balvu novada muzeja (Brīvības iela 46, Balvi), netālu no Brīvības un Skolas ielu krustojuma Balvu pilsētā. Tūrisma norādes zīmes izvietotas dažādās vietās visā novada teritorijā.

Tūrisma norāžu zīmes un tūrisma stendi uzstādīti projekta Nr. 13-07-LL04-L413201-000007 „Tūrisma infrastruktūras attīstība Balvu novadā” ietvaros.