Kas jāzina un jāprot mūsdienīgam vadītājam? – to varēs noskaidrot, piedaloties seminārā Daugavpilī

Šī gada 23. septembrī ar turpinājumu 30. septembrī ikvienam Daugavpils un tās apkārtnes darba devējam tiek piedāvāta iespēja bez maksas iegūt aktuālāko informāciju un papildināt zināšanas tādās jomās kā konfliktu risināšana, sociālais dialogs un cilvēkresursu vadība. Mācības piedāvā Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) Biznesa resursu centrs sadarbībā ar Daugavpils novada domi un Latgales uzņēmējdarbības centru.

Ikviens uzņēmējs tiek aicināts izmantot šo iespēju pieredzes bagāta, augsti kvalificēta eksperta vadībā celt savu profesionalitāti, iegūstot jaunas zināšanas sociālā dialoga un cilvēkresursu vadības jomā, kā arī tiekoties ar citiem uzņēmējiem un pašvaldību pārstāvjiem. Piedaloties seminārā tā dalībniekiem būs iespēja noskaidrot: Kāpēc nepieciešama darba devēju iesaistīšanās sabiedriskās aktivitātēs? Kas jāzina un jāprot mūsdienīgam vadītājam? Kā atrisināt strīdus sarunu, samierināšanas un mediācijas ceļā?

Semināru vadīs vairāku augstskolu lektors Aivars Kalniņš, ar ilggadēju pieredzi uzņēmumu un personāla vadības jomās gan starptautiskos, gan Latvijas uzņēmumos. Mācību programmā ietvertas lekcijas ar atvērta tipa diskusijām par mācību tēmu. Piedaloties seminārā, dalībnieki iegūs arī izdales materiālus ar jaunāko informāciju un papildmateriālus, kā arī iespēju neformālā gaisotnē satikt potenciālos sadarbības partnerus un nodibināt jaunus kontaktus.

Divu dienu seminārs „Divpusējais un trīspusējais sociālais dialogs un cilvēkresursu vadība” notiks 23. septembrī ar turpinājumu 30. septembrī, Daugavpils novada domē, Rīgas iela 2.

Pieteikšanās elektroniski šeit (ej.uz/js86) vai nosūtot pieteikuma anketu: info@comperio.lv. Tālrunis uzziņām: 29112228.

Mācības darba devēju organizāciju biedriem un pārstāvjiem ir pieejamas bez maksas, pateicoties Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansējumam.

Pielikumā: Darba kārtība un pieteikuma anketa.

Informācijai:
Mācības notiek Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansētā projekta „LDDK administratīvās kapacitātes stiprināšana reģionos” (id.Nr. 1DP/1.5.2.2.1./08/IPIA/SIF/002/02) ietvaros. Apmācības nodrošina SIA „Comperio”. Precīza informācija par apmācību norises datumiem un vietām regulāri tiek atjaunota un ir pieejama LDDK mājas lapā www.lddk.lv, www.comperio.lv/?id=346 un www.draugiem.lv/lddk-brc. Šīs mācību programmas tiks piedāvātas līdz 2014.gada beigām visā Latvijā.

Informācijai par darba devēju apmācībām:
Gunta Misāne, SIA „Comperio” valdes priekšsēdētāja
Tālr.: 29115356 info@comperio.lv, www.comperio.lv

IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ!
Šis materiāls ir veidots ar Eiropas Savienības Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansiālu atbalstu projekta „LDDK administratīvās kapacitātes stiprināšana reģionos” (id.Nr. 1DP/1.5.2.2.1./08/IPIA/SIF/002/02) ietvaros. 85% no projekta finansē Eiropas Savienība ar Eiropas Sociālā fonda starpniecību un 15 % Latvijas valsts ar Sabiedrības integrācijas fonda starpniecību. Par materiāla saturu atbild Latvijas Darba devēju konfederācija.