Kārsavas pilsētas brīvdabas estrādes atklāšana

Vasaras ziedēšanas laikā, 20. jūnijā svinīgi tiks atklāta Kārsavas brīvdabas estrāde, kura gatavojas ražīgam darba cēlienam, turpmāk bagātinot novada centra kultūras vidi.

Plkst. 18:00 svinīgi tiks atklāta sen gaidītā Kārsavas brīvdabas estrāde, kura pulcēs kopā viesus no Viļāniem un Šlisselburgas, lai ieskandinātu Kārsavas kultūras garu. Šī būs lieliska iespēja novērtēt daudzveidīgo kultūru, ko mums piedāvās kaimiņvalsts mākslinieki, vienojoties kopīgā mākslinieciskā uzvedumā ar mūsu Latgales tradīcijām.

Vakara turpinājumā, plkst.21:00, zaļumballē iedejosim jauno estrādes laukumu ar Latgales underground grupu “Kapļi”, VIA p.s. SALA un Daugavpils grupu “No smoking band” džeza un bugi-vugi ritmos.

No plkst. 16:00 estrādes teritorijā būs iespēja baudīt tradicionālo latviešu virtuvi ar pankūkām, pašbrūvētu mājas alu un kvasu.

Estrāde ir tapusi Igaunijas – Latvijas – Krievijas pārrobežu sadarbības programmas Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta ietvaros 2007-2013 projekts Nr. ELRII 359. Projektā „FORGET A HURRY” vienojas Viļānu novads, Kārsavas novads un Šlisselburgas pilsēta, kopīgi veidojot vienotas kultūras informācijas telpu un sadarbības tīklu, kurā radoši izpaužas literāti un mākslinieki.

Informāciju sagatavoja:
Inese Krivmane
Kārsavas novada sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālrunis: 26 606 506
E-pasts: inese.karsava@gmail.com
www.karsava.lv