Kārsavas novada domes deputāti dodas izbraukuma sēdēs

Iesākoties pavasarim, domes deputāti dodas izbraukuma sēdēs ar mērķi apzināt novada resursus, stiprās un vājās puses. Aprīļa un maija sēdēs tika apmeklēti Mežvidu un Mērdzenes pagasti. Otrajā pusgadā ir plānots apmeklēt pārējos novada pagastus.

Pirmajā izbraukuma sēdē deputāti apskatīja II Mežvidu skolas telpas, kuras šobrīd netiek izmantotas, bet pašvaldība labprāt tās iznomātu vai pārdotu uzņēmējiem.

Domes deputātu delegācija devās uz ziemas siltumnīcu kompleksu “Mežvidi”, kur šobrīd vairāk nekā sešu metru augstās celtnes plašumā tiek audzēti Latvijas ķekaru tomāti. Deputāti ar lielu interesi iepazina siltumnīcas darbības specifiku un dažādu nozaru mijiedarbības iespējas. Tika novērtēta arī Kārsavas novada pašvaldības sadarbība ar uzņēmumu “Latgales dārzeņu loģistika”, jo tādējādi Kārsavas novadā tiek attīstīta dzīvei un darbam piemērotu vide.

Mērdzenē tika apmeklēta pirms dažiem gadiem uzbūvētā pamatskola, tādēļ skolēni ir ieguvuši mūsdienīgu mācību vidi un sporta zāli, kur ir pieejams moderns sporta inventārs.
Kārsavas novada domes nolikums paredz, ka komitejas un domes sēdes ir atklātas un tās var apmeklēt ikviens interesents. Esiet aktīvi un apmeklējiet savai dzīvesvietai tuvākās izbraukuma sēdes un iesaistīties problēmjautājumu apspriešanā, nodrošinot atklātību un sadarbību.

Nākamā sēde plānota 26. jūnijā Kārsavas novada domes ēkā, konferenču zālē.

Informāciju sagatavoja:
Inese Krivmane
Kārsavas novada sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālrunis: 26 606 506
E-pasts: inese.karsava@gmail.com
www.karsava.lv