Izsludināts Līvānu novada pašvaldības MAZO GRANTU projektu konkurss 2014

Ja Tev ir ideja, kā padarīt labāku, interesantāku, veselīgāku un drošāku apkārtējo cilvēku dzīvi, kā sakārtot un padarīt skaistāku Līvānu novada vidi, kā palīdzēt saglabāt un popularizēt mūsu novada kultūrvēsturi, raksti projektu, iesniedz līdz šī gada 15.aprīlim novada domē un saņem pašvaldības līdzfinansējumu no EUR 300 līdz EUR 700 savas idejas īstenošanai!

Līvānu novada pašvaldības mazo grantu projektu konkursa mērķis ir veicināt iedzīvotāju aktivitāti un līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā, sekmējot viņu dzīves kvalitātes uzlabošanos.

Projekti iesniedzami šādu sabiedrisko aktivitāšu rīkošanai un sabiedriskā labuma sniegšanai Līvānu novada iedzīvotājiem:

  • Vides aizsardzības un labiekārtošanas pasākumu organizēšanai;
  • Veselīga dzīvesveida un drošas vides veicināšana;
  • Mūžizglītības nodrošināšana un novada vēstures popularizēšana;
  • Sociāli mazaizsargāto iedzīvotāju integrācijas veicināšana;
  • Jauniešu sociāli ekonomiskā izaugsme, konkurētspēja un iekļaušana sabiedrībā.

Projektus var iesniegt nevalstiskās organizācijas un iedzīvotāju iniciatīvas grupas (ne mazāk kā 10 cilvēki, kas apvienojušies, lai realizētu projektu).

Projekta pieteikums jāiesniedz līdz 2014.gada 15.aprīlim plkst.16.00 Līvānu novada domes 206.kabinetā Rīgas ielā 77, Līvānos.

Vairāk informācijas: pa tālruņiem 65307270, 26199191, e-pastu: indra.artemjeva@livani.lv vai Līvānu novada domes 217.kabinetā.