Pagarināts pieteikšanās termiņš konkursam “Eksporta un inovācijas balva 2013”

Pieteikšanās termiņš konkursam „Eksporta un inovācijas balva 2013” pagarināts līdz 2013. gada 30. septembrim.

LIAA direktors Andris Ozols: “Ja līdz šim dalībai konkursā varēja pieteikties tikai paši uzņēmumi, tad šogad vēlamies ieviest jaunu tradīciju, lai arī iedzīvotāji varētu ieteikt uzņēmumus, kas, viņuprāt, pelnījuši saņemt valstiska līmeņa atzinību. Šādi vēlamies panākt aktīvāku sabiedrības iesaisti un informētību par pašmāju komersantu veiksmes stāstiem. Ceram, ka iedzīvotāji būs aktīvi un, iespējams, tieši šādi atklāsim pavisam jaunus un līdz šim neapzinātus pozitīvos stāstus Latvijas uzņēmējdarbībā.”

Iedzīvotāji konkursam var izvirzīt uzņēmumus, kuru produkts tiek ražots Latvijā, ir kvalitatīvs un konkurētspējīgs. Aptaujas ietvaros ieteiktie uzņēmumi tiks aicināti piedalīties konkursā “Eksporta un inovācijas balva 2013”, ļaujot cīnīties par balvas saņemšanu kādā no konkursa kategorijām:

  • Eksportspējīgākais komersants;
  • Importa aizstājējprodukts;
  • Inovatīvākais produkts;
  • Rūpnieciskais dizains.

Laureātu apbalvošana notiks 2013. gada 11. decembrī, kad dalībniekus sveiks konkursa patrons Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Informācija par konkursa norisi un balvām pieejama LIAA mājas lapā šeit.

Jūsu pieteikumus gaidīsim līdz šī gada 30. septembrim uz e-pasta adresi zinas@liaa.gov.lv vai LIAA Klientu apkalpošanas nodaļā (Pērses iela 2, Rīga, LV-1442).

Pielikumā:

Papildu informācija:
Dina Pujate
Biznesa informācijas nodaļas vadītāja
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
www.liaa.gov.lv
dina.pujate@liaa.gov.lv, zinas@liaa.gov.lv
+371 67039459