Klausieties jaunāko “Pi myusim Latgolā” raidījumu!

Vasali, “Pi myusim Latgolā!” Šodien, 2013.gada 6. septembrī plkst. 18.00 “Latgales Radio” un sestdien 7. septembrī plkst.
16.00 radio “Ef-Ei” ēterā aicinām klausīties jaunāko raidījumu cikla “Pi myusim Latgolā!” raidījumu.

Šonedēļ raidījumā:
Aizvadīta pirmā zinību nedēļa jaunajā mācību gadā, kas jaunumus ienes Rēzeknes pilsētas 1.-9. klašu skolēniem, kam šogad būs iespēja apgūt Latgales novada mācību. Skaidrosim, ko tas nozīmē, vai maz vecāki vēlas, lai viņu bērni apgūtu šādas zinības, kā arī to, kāpēc šāda visam reģionam svarīga mācība vēl nav ieviesta visās Latgales skolās.
Dosimies uz pazīstamās latgaliešu rokgrupas “Bez PVN” dzimto Kārsavas novadu, kurš, kā izrādās, lai arī atrodas Krievijas pierobežā, platiem soļiem tomēr dodas Eiropas virzienā, tā kā tieši šeit tiek piedāvāta eksotiska maize, pašaudzēti tomāti un nākotnē plānota arī savas elektrības un siltuma ražotne.
Ēterā izskanējušo raidījumu „Pi myusim Latgolā!” varēs atrast arī internetvietnēs latgale.lv, lakuga.lv, i-rezekne.lv.

Radošu darba nedēļas nogali vēlot,
Renāte Lazdiņa
Producentu grupa “Lietišķā Latgale”
Tālr.: 26672107
E-pasts: lietiskalatgale@inbox.lv

Raidījuma cikls „Pi myusim Latgolā!” top Nacionālās Elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes rīkotā konkursa “Par raidījumu veidošanu 2013. gadā Latgales reģionālajos un vietējos plašsaziņas līdzekļos, kas raida radio programmas” ietvaros. Raidījumu veido producentu grupa SIA „Lietišķā Latgale”, pieaicinot vietējos žurnālistus.