Informatīvais materiāls „Darba aizsardzība uzņēmumā. Palīgs jaunajiem komersantiem”

Lai palīdzētu jaunajiem komersantiem veidot drošus darba apstākļus sev un darbiniekiem, Latvijas Darba devēju konfederācija (turpmāk – LDDK) ir atkārtoti atjaunojusi informatīvo materiālu „Darba aizsardzība uzņēmumā. Palīgs jaunajiem komersantiem”. Materiāls ikvienam komersantam bezmaksas ir pieejams gan elektroniskā, gan iespiestā formātā.

Materiāls satur aktualizētu un papildinātu informāciju par izmaiņām normatīvajos aktos darba tiesību un darba risku novēršanas jomās. Rokasgrāmata ietver plašu informāciju par darba aizsardzību, tās reglamentējošiem normatīvajiem aktiem 17 uzņēmējdarbības nozarēs, kā arī par iespējamajiem darba vides riskiem, to novērtēšanu un novēršanu.

Visiem komersantiem jaunais, aktualizētais materiāls „Darba aizsardzība uzņēmumā. Palīgs jaunajiem komersantiem” bez maksas ir pieejams Uzņēmuma reģistra, Nodarbinātības valsts aģentūras, Valsts ieņēmumu dienesta un Valsts darba inspekcijas Rīgas un reģionālajās nodaļās, biznesa inkubatoros un LDDK reģionālajās filiālēs visā Latvijā un elektroniski www.lddk.lv/da.

Preiļos materiālu var saņemt Preiļu Biznesa inkubatorā, Kooperatīva ielā 6, 3. stāvā.