Bezmaksas apmācību kurss „Prasības pārtikas ražošanai mājas apstākļos (mājražošana)”

Lauku atbalsta dienests (LAD) sadarbībā ar SIA „Finanšu projektu aģentūra”, Finanšu projektu aģentūras mācību centrs organizē triju dienu apmācību kursu „Prasības pārtikas ražošanai mājas apstākļos (mājražošana)”.

Pasākuma mērķis: nodrošināt pieejamu arodapmācību, kas veidotu izpratni par lauksaimniecības vides aspektiem un nodrošinātu videi draudzīgu lauksaimniecības attīstību, ilgtspējīgu dabas resursu apsaimniekošanas metožu lietošanu, kā arī zinātnes un jaunas prakses atziņu izmantošanu lauksaimniecības, mežsaimniecības un pārtikas ražošanas (izņemot zivsaimniecības produktus) nozarēs.

Apmācību kursa norises laiks: 2013.gada 29.novembris – 2013.gada 2.decembris.

Apmācību kursa norises vieta: Raiņa iela 18, Daugavpils,LV-5401

Kursa ietvaros 2013.gada novembrī- decembrī tiks apmācīti 30 lauksaimniecības un pārtikas ražošanas (izņemot zivsaimniecības produktus) nozarē nodarbinātie un meža īpašnieki, kuri ir motivēti iesaistīties mājražošanā, kam nepieciešama zināšanu pilnveidošana savas inovatīvās idejas attīstībai.
Triju dienu apmācību kursā „Prāsības pārtikas ražošanai mājas apstākļos (mājražošana)” ietilpst divu dienu teorētiskās apmācības un viena diena praktisko nodarbību. Dalībnieki apmācību laikā no ekspertiem uzzinās kādas prasības tiek piemērotas pārtikas ražošanai mājas apstākļos, kā arī varēs apmeklēt jau esošos mājražošanas uzņēmumus.

Dalībai apmācību kursā var pieteikties:
Lauksaimniecības un pārtikas ražošanas (izņemot zivsaimniecības produktus) nozarē nodarbinātie un meža īpašnieki, kuri ir motivēti iesaistīties mājražošanā.

Apmācību kursa dalībnieku skaits ir ierobežots.

Pieteikties dalībai apmācību kursā „Prāsības pārtikas ražošanai mājas apstakļos (mājražošana)” iespējams līdz 2013. gada 20.novembrim, iesniedzot aizpildītu pieteikumu. Dokumentus ar norādi „Pieteikums dalībai apmācību kursā Prāsības pārtikas ražošanai mājas apstakļos (mājražošana)” jāiesniedz Finanšu projektu aģentūras mācību centrā , Raiņa ielā 18, 2.kabinetā 1.stāvā vai jānosūta uz epastu fpamc@inbox.lv .

Apmācību kursu līdzfinansē Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai
(ELFLA) un Eiropas Savienība.

Pasākumu organizē LAD sadarbībā ar SIA „Finanšu projektu aģentūra”, Finanšu projektu aģentūras mācību centru.

Papildus informācija: Līga Vilcāne
Tālrunis: +371 654 26236, mob.tel. 20046754, E-pasts: fpamc@inbox.lv