Aicinām piedalīties Lauku labumu tirdziņā Balvos 9. martā

Lai atbalstītu vietējos zemniekus, mājražotājus un amatniekus, Ziemeļlatgales Biznesa centrs sadarbībā ar Balvu novada Tūrisma informācijas centru, LATC Biznesa inkubatoru „Ideju viesnīca Balvi”, Balvu Kultūras un atpūtas centru 9.martā rīko jau otro Lauku labumu tirdziņu Balvos. Tirdziņš notiks no pulksten 9.00 līdz 14.00 tirdzniecības centrā „Super Netto”, Brīvības ielā 57. Lauku labumu tirdziņus atbalsta Balvu novada dome.

Aicinām pieteikties pārdot gribētājus! Pieteikšanās līdz 7.martam: Ziemeļlatgales Biznesa centrā uz e-pastu biznesacentrs@balvi.lv; Biznesa inkubatorā „Ideju viesnīca Balvi” pa tel. 28686843 vai Tūrisma informācijas centrā pa e-pastu turisms@balvi.lv vai tel. 29272948.

Visi tiek laipni aicināti apmeklēt Lauku labumu tirdziņu, kur būs iespēja iegādāties dažādus gardumus, košas un praktiski pielietojamas lietas, ko gatavojuši Balvu novada un citu pilsētu un novadu mājražotāji un amatnieki!

Plānots, ka arī turpmāk tirdziņi Balvos notiks katra mēneša otrajā sestdienā un turpmākie tuvākie norises datumi ir 13.aprīlis un 11. maijs.