2013.gada 17.augustā visi tiek aicināti uz starptautisko „Aktīvā tūrisma festivālu 2013 Līvānos”

Latgales plānošanas reģions sadarbībā ar Līvānu novada domi un biedrību „Sava kabata” aicina visus uz Aktīvā tūrisma festivālu, kas tiks organizēts 17.augustā Līvānos. Sacensību pamatvieta: Domes iela 1b, Līvānos (pludmales volejbolam – Jersikas pagasta Bucenieki).

Festivāls tiek organizēts Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas pārrobežu sadarbības programmas projekta Nr. LLB-1-098 “Tūrisma attīstības veicināšana Latgales-Utenas-Vitebskas pārrobežu reģionos” (BELLA DVINA 2) ietvaros.

Sacensību nolikums un pieteikuma formas mājas lapās www.livani.lv („Sports”) un www.latgale.lv. Pieteikšanās līdz 2013.gada 14.augustam, sūtot pieteikumu uz asterija.vucena@livani.lv
Sīkāka informācija: Astērija Vucēna 29157669, Marika Rudzīte-Griķe 29443621

DALĪBA – BEZ MAKSAS!

Bez balvām nepaliks neviens, jo aktīvs dzīvesveids, emocionāla un lietderīga brīvā laika pavadīšana sniedz prieku un veselību, kas ir visvērtīgākā balva.

ESI AKTĪVS UN PIEDALIES!

Pielikumi: Festivāla programma (latviešu valodā); Festivāla programma (krievu valodā); Pieteikums (latviešu valodā); Pieteikums (krievu valodā); Festivāla nolikums (latviešu valodā); Festivāla nolikums (krievu valodā)