Vladislava Trojana koncerts Daugavpils novada Kultūras centrā


29. novembrī, plkst. 18.30 Daugavpils novada Kultūras centrā (Dobeles ielā 30, Daugavpilī) notiks Vladislava Trojana koncerts „Aizgājušo un dzīvo domas vienā balsī”. Mūziķim Daugavpils novada Kultūras centra skatuve ir īpaša, jo pirms 30 gadiem viņš muzicēja šeit pirmo reizi.


Vladislavs Trojans ir piedzims un uzaudzis Vabolē. Skolā piedalījies pūtēju orķestrī, kur spēlējis trompeti. Pēc mācībām un dienesta armijā iesaistījies dažādās mūzikas grupās, strādājis radio un Daugavpils teātrī. Pēkšņi gandrīz diennakts laikā tikai zaudēta redze. Tas mūziķa dzīvē mainīja daudzas lietas, taču Vladislavs Trojans nezaudē dzīvessparu. Viņš ņem savu ģitāru un dodas Daugavpils ielās, lai nejaušiem garāmgājējiem uzlabotu noskaņojumu.

Gada tumšākajā laikā mēs tiekam aicināti aizdomāties par neredzīgo cilvēku ikdienu – 15. oktobris ir pasludināts par Starptautisko Baltā Spieķa Diena, bet 13. novembris par Starptautisko neredzīgo diena. Tieši tāpēc mūziķim Vladislavam Tojamam radās ideja sarīkot koncertu šajā laikā.

Aicinām apmeklēt koncertu un davāt prieku sev un mūziķim!

Ieeja par ziedojumiem.
Plašāka informācija zvanot t.: 65431867, mob.: 26362572
Informāciju sagatavoja Daugavpils novada Kultūras centrs