Vislatvijas ūdenstūristu saiets

Ja tev patīk klusi ūdens šļaksti, liega vēja pūsma, ugunskura sprakšķi, jautri burbuļojošs katliņš, piebērtas ar zvaigznēm naksnīgās debesis, draugu balsis kopdziesmā un viss, kas saistās ar atpūtu uz ūdeņiem, tu esi mūsējais.


2012. gada 26. maijā notiks Daugavpils novada domes rīkotais Starptautiskais Tautas mākslas festivāls „Augšdaugava 2012”. Festivāls notiek gleznainajā Daugavpils novadā, Naujenes pagastā, Dabas parkā „Daugavas loki”.
Biedrība „Beibuks SK” šī festivāla ietvaros, rīkos grandiozu, Latvijas mērogā nebijušu, aktīvās atpūtas, ūdenstūrisma entuziastu un atbalstītāju pasākumu „Vislatvijas ūdenstūristu saietu „Lielais plosts 2012””.

Pasākumā plānots piesaistīt Latvijas lielākos ar ūdenstūrismu un aktīvo atpūtu saistītā inventāra nomas operatorus, biedrības, klubus, draugu kolektīvus un ģimenes.

Saieta „Lielais plosts 2012” norise tiek plānota ar civilizāciju nesabojātā Latgales stūrītī, dabas parkā „Daugavas loki”, kas atrodas Naujenes pagasta teritorijā.

Ar inovatīvo pasākuma ideju, vienreizējiem dabas skatiem, viesmīlību un iedzīvotāju piesaisti no citiem reģioniem un arī novadiem. Ceram ka, pasākums paliks par labu tradīciju ikgadējai svinēšanai Latgalē ar arvien lielāku apmeklētāju skaitu!

Skaties arī: lielaisplosts.lv/