Trīs sivēntiņi jautrojas Borisovas tautas namā

Kad garā ziema ir aizvadīta un dabā iestājies pavasaris, bet lielie pavasara darbi vēl nav sākušies, ir laiks atpūtai un labam noskaņojumam. Jau trešo reizi Borisovas tautas nams organizēja humora šovu ”Borisova 2012”.


Trīs jestrie sivēntiņi(Diāna Astreiko,Ligija Logina,Līga Kaļāne)nenogurstoši smīdināja publiku un vadīja pasākumu. Viņu sarunas uz skatuves pavadīja vētraini aplausi. Kurš gan nezin, ka vislabākās zāles pret visām kaitēm ir smiekli? Medņevas teātra spēlmaņi lieliski ārstēja pasākuma apmeklētājus, jo gan burvīgā līgava, gan daudzsološais dakteris, gan dažādie lauku sieviešu tēli sacēla īstu smieklu vētru. Mēs dzīvojām līdzi burvīgajai kundzei no Žīguriem, kura bija ieradusies Borisovā nopietnos nolūkos-atrast līgavaini. Publikai labi patika arī Mežvidu puisis Samantoviča kungs, kurš skandēja dzeju ar atskaņām:”Itij točna ira pravda, man ir vajadzīga nauda”.

Skeči mijās ar jautrām un atraktīvām dejām, ko izpildīja dejotāji no Viļakas kultūras nama un Žīguru līnijdejotājas. Pasākuma izskaņā sivēntiņi aicināja visus uz vakarā gaidāmo diskoballi, jo arī viņi paši gatavojās turp doties kopā ar vilka kungu, ar ko viņi bija iedraudzējušies vakara gaitā.

Pasākums bija interesants un aizraujošs. Ikviens saņēma labu pozitīvo lādiņu ikdienas rutīnā un kārtīgu adrenalīna devu ilgam laikam.Uz tikšanos Borisovā humora šovā ”Borisova 2013”.

Informāciju sagatavoja
Terēzija Babāne
Viļakas novada domes
Lietvedības, komunikācijas un informācijas nodaļas vadītāja
64507224, 26540024