Šīs nedēļas nogalē Daugavpils teātris aicina

Piektdienas vakarā, brīvdienu priekšnojautās, aicinām noskatīties romantisko komēdiju ” Līnis murdā”, kura aizvedīs jūs pagājušā gadsimta 30to gadu noskaņās un sajūtās, liekot ar smaidu paskatīties uz mūžam aktuālajiem kreņķiem par sirdslietām.


Sestdien aicinām uz pašu jaunāko un līdz šim grandiozāko Daugavpils teātra iestudējumu – mūziklu ” Dāmu paradīze”. Izbaudiet īstus svētkus – iespaidīgas dekorācijas, skaisti tērpi, brīnišķīgas balsis un sirsnīgu aktierspēli mūziklā ar morāli – “Dāmu paradīze”.

Svētdien aicinām ciemos vecākus un bērnus uz pašu jaunāko un Lieldienu laikam sevišķi aktuālo lugu ” Pauks un Šmauks”. Režisors Viktors Jansons ir radījis jautru iestudējumu, kas patiks ne tikai bērniem, bet arī viņu vecākiem un vecvecākiem. Stāsts par diviem maziem zaķēniem, kuri ļoti cenšas būt labi un nopelnīt burkānus.

E.Vulfs “Līnis murdā”, trausla rakstura komēdija latviešu valodā13.04. plkst. 18:30, biļešu cenas no 4 līdz 5Ls
E.Zolā, R.Pauls “Dāmu paradīze” mūzikls par mīlestību, modi un skaistu dzīvi krievu valodā, 14.04. plkst. 17:00, biļešu cenas no 5 līdz 10Ls
E.Blaitona ” Pauks un Šmauks” pasaka bērniem un viņu vecākiem latviešu valodā, 15.04. plkst. 12:00, biļešu cena 2Ls, bērniem līdz 3 gadiem par brīvu, neaizņemot atsevišķu sēdvietu.

Uz pieaugušo izrādēm spēkā atlaides ISIC un pensionāriem 20%.
Pērkot biļetes uz mūziklu ” Dāmu paradīze” ar Norvik bankas norēķinu karti – atlaide 20%.
Uz bērnu izrādi bērniem – invalīdiem ieeja brīva, pavadonim 0,50Ls.

Biļešu iepriekšpārdošana Daugavpils teātra kasē (654 26520), „Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv, papildinformācija pa tālr.: 654 26720

Lai aplūkotu fotogaleriju, uzklikšķiniet uz bildes!

Sabiedrisko attiecību speciālists
Dainis Melāns
26069244