Sajūtu pārsteigumi no Latgales portālā Citylife.lv

Sākot ar 18.septembri Latvijas lielākajā kolektīvās iepirkšanās portālā CityLife.lv Latgales nedēļu ietvaros būs iespēja iegādāties pārsteidzošus piedāvajumus par īpaši izdevīgām cenām ne vien no Rīgas un tās apkārtnes, bet arī no Latgales pilsētām, piemēram Daugavpils un Rēzeknes.


„Latgales nedēļas ir lieliska iespēja Latvijas iedzīvotājiem gan vairāk iepazīt Latgales novadu, dodoties nelielā nedēļas nogales izbraukumā, gan arī pašiem Latgales iedzīvotājiem izbaudīt privilēģijas, ko sniedz vietējie uzņēmumi,” uzsver CityLife.lv mārketinga vadītāja Anna Brūna.

Īpašo Latgales burvību izjust būs iespējams, izmantojot piedāvājumus no lielākajiem Latgales uzņēmumiem, piemēram, baudot izrādes Daugavpils teātrī, dodoties izjādēs zirgu sētā „Klajumi”, relaksējoties viesnīca „Kolonna”, remdējot izsalkumu vietējā „Tex Mex” restorānā un citur. Izdevīgie piedāvājumi portālā būs pieejami līdz pat oktobra sākumam, taču katru dienu tiks papildināti ar arvien jaunām pārsteigumiem no labākajiem Latgales uzņēmumiem.

Ar Latgales nedēļu sākumu, iegādājoties CityLife.lv kuponus preču piedāvājumiem, kaimiņu reģionu iedzīvotāji tiek aicināti iegādātas preces saņemt savā pilsētā ar DPD piegādi, kā arī ar Mana Pasta Stacija starpniecību. Līdz šim portālā Citylife.lv ir veiksmīgi norisinājušās vairākas tematiskās nedēļas; no tām populārākās ir bijušas „Ceļotāju nedēļa” un „Skaistuma nedēļa”.

CityLife.lv ietilpst Cherry Media Grupā, kas ir vadošā kolektīvā iepirkšanas kompānija Baltijā. Uzņēmumu grupā ietilpst arī vadošie kolektīvās iepirkšanās portāli Lietuvā (Grupinis.lt, Beta.lt), vadošais kolektīvās iepirkšanās portāls Igaunijā – Cherry.ee, kā arī portāls Cherry.lv Latvijā. Cherry Media Grupas apgrozījums 2011. gadā bija 20 miljoni latu. Cherry Media Grupa cieši sadarbojas un daļēji pieder Slevomat Grupai, kas ir lielākais Centrāleiropas e-komercijas uzņēmums un ārpus Baltijas darbojas arī Čehijā, Ungārijā, Slovākijā un Bulgārijā.