„Pi myusim Latgolā!”

Aicinām šo piektdien, 2012. gada 7. decembrī plkst. 18.00 „Latgales Radio” un sestdien 8. decembrī plkst. 16.00 radio „Ef-Ei” ēterā klausīties jaunāko raidījumu cikla „Pi myusim Latgolā!” raidījumu, kur stāstīsim par tūrisma attīstību, iespējām un realitāti Latgalē.


Par tūrisma iespējām Latgalē stāstīs Līga Kondrāte, Ludzas Tūrisma informācijas centra vadītāja, tūrisma gids Voldemārs Ivdris un citi šajā jomā strādājošie. Tāpat raidījumā dzirdēsiet par visai netradicionāliem tūrisma objektiem Latgalē, tā piemēram Ainis Noviks stāstīs par tam piederošo vienīgo vīngliemežu audzētavu Latvijā, kas darbojas arī kā tūrisma objekts. Bet Irīna Abramova pastāstīs par iespēju ziemā vizināties suņu pajūga vilktās kamanās atpūtas bāzē “Meirānu krasts”.

Raidījuma cikls „Pi myusim Latgolā!” top Nacionālās Elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes rīkotā konkursa “Par raidījumu veidošanu reģionālajos un vietējos elektroniskajos plašsaziņas līdzekļos, kas raida radio programmas, Latgales reģionā”
ietvaros. Raidījumu veido producentu grupa SIA „Lietišķā Latgale”, pieaicinot vietējos žurnālistus.Ēterā izskanējušo raidījumu „Pi myusim Latgolā!” varēs atrast arī internetvietnēs latgale.lv, lakuga.lv, i-rezekne.lv.



Renāte Lazdiņa
Producentu grupa “Lietišķā Latgale”
e-pasts: lietiskalatgale@inbox.lv