Noslēgts būvdarbu līgums par ūdensapgādes trases izbūvi Šķilbēnu pagasta Šķilbanu ciemā

Veiksmīgi noslēdzies izsludinātais iepirkums par ūdenssaimniecības objekta būvdarbiem projektā nr. 3DP/3.4.1.1.0/11/APIA/CFLA/053/063 „Ūdenssaimniecības attīstību Šķilbēnu pagastā Šķilbanu ciemā”.


Viļakas novada dome 2012.gada 11.decembrī parakstīja līgumu ar iepirkumu procedūrā uzvarējušo uzņēmumu SIA „ĢL Konsultants” par būvdarbu veikšanu. Būvdarbu kopējās izmaksas ir Ls 166955,05 (t.sk. pievienotās vērtības nodoklis (PVN)). Projektu 85 % apmērā atbalsta Eiropas reģionālās attīstības fonds, 15 % līdzfinansējumu un PVN likmi sedz pašvaldība. Objekts ir jānodod ekspluatācijā līdz 2013.gada 31.oktobrim. Ūdenssaimniecības attīstības projektā Šķilbanu ciemā ir plānots veikt ūdensapgādes sistēmas rekonstrukciju, nodrošinot pieslēguma vietas ūdensapgādei ciema iedzīvotājiem; izbūvēt jaunu artēzisko urbumu un ūdens sagatavošanas staciju.

„Šķilbēnu pagasta Šķilbanu ciemā tiek uzsākts grūts un sarežģīts projekts. Esmu priecīgs un gandarīts, ka Šķilbanu ciema ūdenssaimniecības projekta būvdarbu līgums ir noslēgts ziemā, tas nozīmē, ka lielāki būvniecības darbi noritēs pavasarī un vasarā. Cerēsim, ka būvniecība noritēs veiksmīgi. Aicinu iedzīvotājus būt pacietīgiem un saprotošiem būvdarbu laikā!” sacīja Šķilbēnu pagasta pārvaldes vadītājs Andris Mežals.

Kontaktinformācija:
Projekta vadītāja: Vineta Zeltkalne
Viļakas novada dome
Attīstības plānošanas nodaļas speciāliste sadarbības jautājumos
Tālr. 64507216