Ludzas fotopulciņš cīnās par jaunu inventāru

Ludzas novada Bērnu un jauniešu centrs cīnās LabieDarbi.lv 21. projektu konkursā par nepieciešamā inventāra iegādi. Ludzā līdz šim laikam nav bijis fotopulciņa, ne citu aktivitāšu saistītu ar fotopulciņu. Jauniešu iniciatīvu grupa nāca ar priekšlikumu izveidot fotodarbnīcu, kur jaunieši varētu izpaust savus talantus foto mākslā.


Projekta pieteikumā Jolanta Meirāne kā projekta mērķus norādīja: „Veicināt Ludzas novada jauniešu radošumu un iesaistīšanos pilsētas dzīves veidošanā. Aicināt jauniešus piedāvāt jaunas idejas un risinājumus sev draudzīgos pilsētas attīstīšanai. Pievērst Ludzas novada jauniešu uzmanību fotogrāfijai, kā vizuālai valodai un tās iespējām jaunu tehnoloģiju laikmetā.”
Projekta īstenošanai ir nepieciešams 1688 latu liels finansējums. Palīdzēt to iegūt var ikviens idejas atbalstītājs, (bez maksas) balsojot mājas lapā LabieDarbi.lv (goo.gl/nkvDo) un portālā draugiem.lv (goo.gl/fCMjA). Pašlaik projekts ar 785 balsu lielu sabiedrības atbalstu atrodas 10. vietā. Balsot par šo projektu iespējams līdz 31.janvārim. Janvāra projektu konkursa kopējais finansējuma fonds ir 9127 lati. Tas, cik daudz projektu iegūs finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.
Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts – labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā. Kopējais konkursa ikmēneša finansējuma fonds ir mainīgs, to veido īstermiņa aizdevumu tirgus līdera SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50Ls apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.
Sīkāka informācija par projektu Labiedarbi.lv:

www.labiedarbi.lv vai www.draugiem.lv/special/labiedarbi/

Informāciju sagatavoja:

Elīna Sprūde-Nesenberga
Labiedarbi.lv projekta asistente
Tālrunis: 66051666 vai 28805384
E-pasts: Elina.Sprude-Nesenberga@labiedarbi.lv