Lielā talka Rēzeknes novadā


Šo sestdien, 21. aprīlī, visā valstī notiks Lielā talka, uz kuru apkārtnes sakopšanas un labiekārtošanas darbu veikšanai kopā pulcēsies arī Rēzeknes novada iedzīvotāji. Talkas notiks visos pagastos. Paredzētās aktivitātes ir ļoti daudzveidīgas – plānots sakopt ciemu centru un skolu teritorijas, piemiņas vietas un kapsētas, parkus un mežus, ezeru, upju un dīķu krastus, savākt atkritumus gar ceļa malām un autobusu pieturās.


Tāpat notiks arī dažādi labiekārtošanas darbi, piemēram, bērnu rotaļu laukumu, gājēju celiņa, soliņu un puķu dobju ierīkošana. Pēc cītīgas strādāšanas talkas rīkotāji sola talciniekus pacienāt ar pusdienām – citviet tā būs uz ugunskura vārīta zivju zupa un sautējums, citur desiņas, tēja un sviestmaizes.

Informāciju par talkas norises vietām meklējiet mājas lapā www.rezeknesnovads.lv, www.talkas.lv, uz afišu stabiem vai savā pagasta pārvaldē! Veltīsim dažas stundas, lai kopīgi sakoptu savu novadu, padarot to tīrāku, skaistāku un pievilcīgāku – tādu, ar ko lepojamies!

Talkas vietas (70.50 KB)

Rēzeknes novada iedzīvotāji ļoti aktīvi iesaistās PET pudeļu korķīšu vākšanas akcijā. Šie ir maisi un maisiņi, kas līdz pirmdienai, 16.aprīlim, tika atnesti uz Rēzeknes novada pašvaldību. Daļa noteikti nesa arī uz RIMI… Kaudze bija milzīga – tur ir tūkstošiem korķu! Paldies visiem cilvēkiem, kuri atsaucās akcijas rīkotāju lūgumam!

Laura Ieviņa
Rēzeknes novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Laura.Ievina@rdc.lv
Tālr.: 64607198, 26531619