Latvijas mūzikas zvaigznes gatavojas vērienīgiem Līgo svētkiem Latgales sirdī – Rēzeknē

Jau vairākas nedēļas norisinās mēģinājumi Līgo svētku lielkoncertam, kurš 23. jūnijā plkst. 20:00 visiem būs dzirdams Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā. Ko tajā sagaidīt?


Olgas Dreģes izpildījumā varēsiet dzirdēt „Ai, māte latgale” un dziesmas no kinofilmas „Vella kalpi”, Jenny May izpildīs „Nāk nakts” un „Es gribu vēl mīlēt”, nenogurdināmo māsu Legzdiņu izpildījumā varēs dzirdēt „Sirds ir pilna prieka” un „Palaid puķīti pa dambi”, Raimonda Paula dziesmu popūriju māsām izpildīt palīdzēs pats Valters Krauze.

Koncertā kopā tiks izpildītas vairāk kā 50 dziesmas, kuras pateicoties apvienotajiem mūziķu sastāviem iegūs jaunu skanējumu.

Līgo svētkos Rēzeknē priecēs Inga un Normunds, Jenny May, Olga Dreģe, Borova Mc, Laimas Muzykanti, Dzintars Čīča, Kaspars Antess, māsas Legzdiņas, Igauņu, Eriņu, Uškānu un Puncuļu ģimenes, Dziga, Latgales dāmu pops un daudzi, daudzi citi dziedātāji, dejotāji un aktieri, kopā vairāk kā 100 dalībnieku sastāvā.

Visi koncerta dalībnieki uzstāsies dzīvajā izpildījumā – instrumentālās grupas vadībā, kas nodrošinās īpašu skanējumu, dalībnieki pie saviem priekšnesumiem ir strādājuši vairākus mēnešus, tie ir rūpīgi gatavoti un pārdomāti, lai spētu iepriecināt un pārsteigt ikvienu.

Vistālāko ceļu uz Līgo svētkiem mēros jaunais dziedātājs Roberts Pētersons.
No Ventspils, ceļā uz Rēzekni viņam būs jāpavada vairāk kā sešas stundas.

Uz skatuves kāps arī kolorītā aktrise un nepārspējamā humoriste Jolanda Suvorova, kura ikvienam sola patiesi aizraujošus, pārsteidzošus un krāšņus priekšnesumus, viņas iznāciens solās būt ļoti īpašs.

Asprātīgi dialogi, veselīgs humors, komiskas un melodramatiskas situācijas un, protams, skanīgas un visiem līdzi dziedamas dziesmas būs visa vakara garumā, Jūs to nevariet palaist garām, laikapstākļi nespēs traucēt pasākuma norisei!

Līgo svētku koncerta daļas vadītāja loma uzticēta Valteram Krauzem, kurš ne tikai vadīs koncertu, bet kā jau minēts arī pats dziedās. Koncerta otro – tautas sadziedāšanās daļu vadīs diriģents Ints Teterovskis. Sadziedāsim, sadancosim, priecāsimies, baudīsim un svinēsim!

Uzreiz pēc svētku lielkoncerta – plkst. 23:00 sāksies lustīgā Līgo nakts zaļumballe kopā ar Uškānu ģimenes ansambli un grupu Patrioti.lg, kas tradicionāli ilgs līdz rīta gaismai.
Līgotāji Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā tiks gaidīti no plkst. 19:00.

Lai aplūkotu fotogaleriju, lūdzu uzklikšķiniet uz bildes!

Biļetes iepriekšpārdošanā 4,Ls , pasākuma dienā 5,Ls
Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv
Kā arī Rēzeknes Kultūras nama kasē. Aicinām biļetes iegādāties laicīgi, tas ir izdevīgāk.
Bērniem līdz 10 gadu vecumam kā arī Jāņiem un Līgām ieeja bezmaksas –
uzrādot personas apliecinošu dokumentu.